logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

با صدور بیانیه‌ای صورت گرفت؛

محکومیت سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آذربایجان از سوی طلاب و دانشجویان اردبیل

محکومیت سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آذربایجان از سوی طلاب و دانشجویان اردبیل
در واکنش سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی به جمهوری آذربایجان، بسیج طلاب و بسیج دانشجویی شهید علم‌الهدی بیانیه صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ در پی سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی به جمهوری آذربایجان بسیج طلاب و حوزه بسیج داشجویی شهید علم الهدی بیانیه صادر کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

باسمه تعالی
بیانیه بسیج طلاب و روحانیون و بسیج دانشجویی دانشگاه های اردبیل(شهید علم الهدی) به مناسبت سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان:

در روزهای اخیر خبر سفر قریب الوقوع بنیامین نتانیاهو به جمهوری آذربایجان در محافل خبری جهان بازتاب گسترده ای داشته است. این جلاد جنایتکار که دستش به خون هزاران انسان بی گناه در فلسطین اشغالی به ویژه غزه و لبنان آلوده است، در سفری کاملأ هدف دار به جمهوری آذربایجان، به دنبال تحقق بخشیدن به اهداف شوم خود در راستای مهار قدرت منطقه ای جمهوری اسلامی ایران است.

متأسفانه این برای چندمین بار است که دولت جمهوری آذربایجان و الهام علی اف در راستای سیاست های اسلام ستیزی، این گونه مرعوب رژیم صهیونیستی شده و در جهت خوش خدمتی به آمریکا و اسرائیل، ارزش های اصیل و آرمان های والای مردم مسلمان جمهوری آذربایجان را زیر پا می گذارد. برگزاری رژه ی همجنس بازان (یورو ویژن) در سال 2012 در شهر باکو هرگز از اذهان ملت مسلمان جمهوری آذربایجان و مسلمانان سراسر جهان فراموش نخواهد شد که با حمایت های گسترده ی مالی رژیم جعلی اسرائیل و هم پیمانان آن صورت گرفت و لکه ی ننگی در تاریخ جمهوری آذربایجان بر جای گذاشت.

به دنبال تقویت جبهه ی مقاومت و پیروزی های چشمگیر نیروهای مردمی و ارتش در عراق و سوریه، رژیم غاصب صهیونیستی که امیدهای خود را در منطقه ی غرب آسیا ازدست رفته می بیند، قصد دارد با حضور در جمهوری آذربایجان و گسترش مناسبات با دولت باکو و احداث و تجهیز پایگاه های نظامی، درصدد افزایش فشار بر جمهوری اسلامی ایران و مهار قدرت روز افزون این کشور پهناور باشد.

بسیج طلاب و روحانیون و بسیج دانشجویی دانشگاه های اردبیل(شهید علم الهدی) ضمن محکوم کردن سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان و انتقاد شدید از میزبانی دولت جمهوری آذربایجان از این جنایتکار جنگی موارد ذیل را خاطرنشان می سازد:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
  1. پیروی از سیاست های شکست خورده ی آمریکا و ایادی آن، نتیجه ای جز ذلت و فروپاشی تدریجی دولت جمهوری آذربایجان در پی نخواهد داشت.
  2. حضور نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی در کشور مسلمان جمهوری آذربایجان اقدامی غیر ارزشی و در راستای تضعیف محور مقاومت و جریان های مبارز انقلابی در فلسطین اشغالی، لبنان و اقصی نقاط جهان می باشد.
  3. دولت جمهوری آذربایجان باید ضمن پذیرفتن تبعات سنگین سفر نتانیاهو به این کشور پاسخگوی افکار عمومی و مردم مسلمان جمهوری آذربایجان در خصوص این سفر ننگین باشد.
  4. از دستگاه دیپلماسی کشور و دولت محترم انتظار می رود ضمن محکوم کردن این سفر، با احضار سفیر جمهوری آذربایجان، مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران را در این رابطه ، به مسئولان و دولت مردان جمهوری آذربایجان انتقال دهند.
  5. بدون تردید موجودیت رژیم صهیونیستی با خطر روزافزون مواجه شده و اعتراضات و نارضایتی های گسترده ی مردمی در داخل سرزمین های اشغالی نیز حکایت از اضمحلال قریب الوقوع این رژیم کودک کش دارد و یادآور این تعبیر تاریخی مقام معظم رهبری است که فرمودند:«اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید»
,
  • پیروی از سیاست های شکست خورده ی آمریکا و ایادی آن، نتیجه ای جز ذلت و فروپاشی تدریجی دولت جمهوری آذربایجان در پی نخواهد داشت.
  • ,
  • حضور نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی در کشور مسلمان جمهوری آذربایجان اقدامی غیر ارزشی و در راستای تضعیف محور مقاومت و جریان های مبارز انقلابی در فلسطین اشغالی، لبنان و اقصی نقاط جهان می باشد.
  • ,
  • دولت جمهوری آذربایجان باید ضمن پذیرفتن تبعات سنگین سفر نتانیاهو به این کشور پاسخگوی افکار عمومی و مردم مسلمان جمهوری آذربایجان در خصوص این سفر ننگین باشد.
  • ,
  • از دستگاه دیپلماسی کشور و دولت محترم انتظار می رود ضمن محکوم کردن این سفر، با احضار سفیر جمهوری آذربایجان، مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران را در این رابطه ، به مسئولان و دولت مردان جمهوری آذربایجان انتقال دهند.
  • ,
  • بدون تردید موجودیت رژیم صهیونیستی با خطر روزافزون مواجه شده و اعتراضات و نارضایتی های گسترده ی مردمی در داخل سرزمین های اشغالی نیز حکایت از اضمحلال قریب الوقوع این رژیم کودک کش دارد و یادآور این تعبیر تاریخی مقام معظم رهبری است که فرمودند:«اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید»
  • ,
     
    والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
     
     
    *بسیج طلاب و روحانیون استان اردبیل             
    *بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان علامه طباطبایی اردبیل
    *بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان بنت الهدی صدر اردبیل
    *بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی فرهنگیان آزادگان نیر
    *بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور واحد نمین
    *بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور واحد نیر
    *بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور واحد رضی
    *بسیج دانشجویی آموزشکده فنی رازی اردبیل
    *بسیج دانشجویی آموزشکده فنی فاطمه (س) اردبیل
    *بسیج دانشجویی موسسه غیرانتفاعی نوین اردبیل
    *بسیج دانشجویی موسسه غیرانتفاعی مقدس اردبیلی
    *بسیج دانشجویی مرکز علمی -کاربردی جهاد کشاورزی اردبیل
    *بسیج دانشجویی دانشکده فناوری های نوین نمین
     
     
    انتهای پیام/
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ,
    ]

    به اشتراک گذاری این مطلب!

    ارسال دیدگاه