logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه دهگلان در مراسم جشن میلاد پیامبر (ص):

پیامبر اکرم (ص) محور وحدت همه مسلمانان جهان است/ وحدت مسلمانان رمز پیروزی در برابر دشمن است

پیامبر اکرم (ص) محور وحدت همه مسلمانان جهان است/ وحدت مسلمانان رمز پیروزی در برابر دشمن است
امام جمعه دهگلان در مراسم جشن میلاد پیامبر (ص) گفت: وحدت مسلمانان رمز پیروزی دربرابر دشمنن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، ماموستا یدالله محمدی در مراسم جشن مولود پیامبر (ص)  وآغاز هفته وحدت  در مسجد جامع شهر دهگلان ضمن تبریک ماه ربیع الاول وآغاز هفته وحت از مسلمانان خواست تا با اتحاد وهمدلی مانع تفرقه و نفوذ دشمن شوند.


 وی افزود: دین اسلام جامعترین دین الهی  و آسمانی است ومسلمانان نباید از طریق نفوذ دشمن که درصدد تفرقه هستند غافل شوند وباید بدانند که هدف دشمن از تفرقه برای غارت اموال  و آیین اسلام است.

 

ماموستا محمدی با اشاره به میلاد پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت افزود: بدون شک حضرت محمد (ص) خود مهمترین نقطه وحدت اسلامی هستند و می توان گفت محور وحدت جهان اسلام وجود این پیامبر بزرگ است.

 

وی با اشاره به اینکه دشمن برای ایجاد اختلاف و تفرقه بین مسلمانان در تلاش است و از دشمنی خود دست بر نمی دارد، افزود: امروز باید با حفظ وحدت و انسجام مانع از ایجاد تفرقه در بین امت اسلامی شویم.


ماموستا محمدی درادامه پیامبر اکرم (ص) را محور وحدت همه مسلمانان دانست و تاکید کرد همه مسلمانان باید ازمنش  و روش پیامبر (ص) پیروی کنند.


وی  با اشاره به گروهای تکفیری که به اسم اسلام چهره واقعی اسلام را تخریب کرده و موجب شده مسلمانان در مقابل هم مبارزه کنند گفت: آیین اسلام آیین اجتماع، وحدت، همدلی و با هم بودن است.


ماموستا محمدی  با تاکید بر لزوم حفظ وحدت و دوری از تفرقه از سوی مسلمانان افزود: دشمن دست از دشمنی خود بر نمی‌دارد و به دنبال تفرقه افکنی در میان امت اسلام است و  لذا امت اسلام باید یدی واحده باشد و با سرمایه بزرگ قرآن و پیامبر (ص) در جهت وحدت تلاش کنند.


امام جمعه دهگلان گفت: امروز دشمن بیشترین تلاش را برای ایجاد اختلاف بین مسلمین در دستور کار قرار داده است و هر کس در مسیر تفرقه حرکت کند آب به آسیاب دشمن می ریزد.


وی درادامه افزود: وحدت مسلمانان جهان و تبعیت از زندگی پیامبر بزرگ اسلام (ص) رمز پیروزی در برابر دشمنان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/



 

 

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه