اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انفعال شدید دولت روحانی مقابل دشمنان تاریخی؛

تهدید های روباه پیر پاسخی به بازگشایی سفارت و قراردادهای نفتی/ نمایندگان مجلس دست به کار شدند

تهدید های روباه پیر پاسخی به بازگشایی سفارت و قراردادهای نفتی/ نمایندگان مجلس دست به کار شدند
وزارت خارجه دولت یازدهم در دوران فعالیت خود نشان داده است که در مقابل دشمنان تاریخی ملت ایران انفعال شدیدی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، انگلستان در طول تاریخ نشان داده است که همواره در زمان هر دولتی که در ایران بوده، با ملت ایران دشمنی آشکار دارد و این موضوع بازهم در دولت یازدهم آشکار شد. در حالی که دولت یازدهم تلاش های زیادی داشت تا روابط خود با این کشور را افزایش داده و نمایندگان دو کشور  از سطح کاردار به سفیر رسید، اما مواضع اخیر انگلیسی ها باز هم نشان می دهد که در دشمنی آن ها تغییری ایجاد نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

 

,

بر همین اساس ترزا می، نخست وزیر انگلیس در سخنرانی نشست کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفته بود: تمایل دارم به شما تأکید کنم که ما خطر ایران بر منطقه (خلیج فارس) و خاورمیانه را بزرگ می بینیم.  انگلیس به شراکت راهبردی خود با کشورهای منطقه (خلیج فارس) پایبند است، و دوشادوش این کشورها به مقابله با خطری می پردازد که آنها را تهدید می کند.

,

 

,

هر چند که دولتی ها در مقابل این اظهارات واکنش کلامی داده اند اما در این میان نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح کاهش روابط دیپلماتیک با انگلیس را تنظیم و به هیأت رئیسه مجلس تقدیم کردند. در این طرح وزارت خارجه مکلف شده است ظرف مدت 2 هفته روابط سیاسی خود را با دولت انگلیس به سطح کاردار تنزل دهد و روابط اقتصادی و بازرگانی را نیز به حداقل ممکن برساند.

,

 

,

به گزارش مرصاد، در ماه های اخیر وزارت نفت قراردادهایی را با شرکت های انگلیسی در حوزه نفت امضا کرده بودند و این قراردادها با حمایت معاون رئیس جمهور همراه بود. جهانگیری آن را در راستای اقتصاد مقاومتی دانسته بود.

,

 

,

گفتنی است؛ همچنین چندی پیش مصطفی کواکبیان نماینده اصلاح طلب رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران با انگلستان شده بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه