logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

ثبت رکورد جهانی «هولاهوپ» توسط جوان قائم‎شهری +تصاویر

ثبت رکورد جهانی «هولاهوپ» توسط جوان قائم‎شهری +تصاویر
جوان ورزشکار قائم شهری رکورد چرخش مداوم حلقه دور کمر (هولاهوپ) را شکست و رکورد 12 ساعت چرخش مداوم و 50 کیلومتر حرکت در این حالت را به نام خود ثبت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قائم‌آنلاین، میلاد رضایی جوان قائم‌شهری توانست با پیمودن 50کیلومتر در طول 12 ساعت با چرخش مداوم حلقه کمر(هولاهوپ) رکورد این حرکت را به نام خود ثبت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قائم‌آنلاین,

این ورزشکار قائم‌شهری دوشنبه بعد از نماز صبح از عمارت شهرداری این شهر کار خود را آغاز کرد و تا اذان مغرب و عشا و با طی کردن مسافت 50 کیلومتری در سطح شهر قائم‌شهر رکورد این رشته را به نام خود ثبت کند.

میلاد رضایی جوان 26 ساله قائم‌شهری که رکورد خود را ارتقا داد، پس از اتمام و ثبت رکورد، این اقدام خود و ثبت رکوردش را به خانواده اولین شهید مدافع حرم شهرستان قائم‌شهر «محمد بلباسی» تقدیم کرد.

میلاد رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار قائم‎آنلاین، اظهار کرد: شهرداری و شورای شهر قائم‌شهر حمایت خوبی را از ثبت رکورد انجام دادند و کمک بسیار شایانی را از رسیدن به این رکورد کردند.

وی افزود: رکورد قبلی این حرکت به نام بنده بود و 45 کیلومتر را در 10 ساعت طی کرده بودم و اکنون این رکورد را ارتقا دادم و به 50 کیلومتر در 12 ساعت رساندم و توسط هیئت ورزش همگانی کشور با فرستادن نماینده این اقدام را تایید و ثبت کرد.

دارنده رکورد جهان در رشته هولاهوپ بیان کرد: این رکورد را به شهدای مدافع حرم که امنیت کشور را مدیون آنان هستیم تقدیم می‌کنم و به نمایندگی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم آن را به خانواده شهید محمد بلباسی اهدا کردم.
,
,
,
,
,
, قائم‎آنلاین,
,
,
,
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه