اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس رسمی دادگستری اردبیل درحوزه مسکن:

غفلت از آسیب شناسی مقررات صنعت ساختمان/ دستگاه‌های ذیربط برای توسعه متوازن شهرها برنامه تدوین کنند

غفلت از آسیب شناسی مقررات صنعت ساختمان/ دستگاه‌های ذیربط برای توسعه متوازن شهرها برنامه تدوین کنند
کارشناس رسمی دادگستری اردبیل درحوزه مسکن و املاک، گفت: تاکنون آسیب شناسی درستی از قوانین و مقررات حاکم بر صنعت ساختمان که موثرترین و کارآفرین ترین واشتغال زاترین بخش از اقتصاد کشور است صورت نگرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا امیر دانش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، اظهار کرد: همه دولتمردان برای خروج از"رکود" اقتصادی چندین ساله کشور، چشم به رونق مسکن وساخت وساز آن دوخته اند، دریغ ازاینکه تاکنون آسیب شناسی درستی از قوانین و مقررات حاکم بر صنعت ساختمان که موثرترین و کارآفرین ترین واشتغال زاترین بخش از اقتصاد کشور است صورت نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

کارشناس رسمی دادگستری اردبیل درحوزه مسکن و املاک، گفت: باید دانست که آپارتمان سازی لوکس سازی نیست، نگرشها و معیارها و قوانین مالی حاکم بر ساخت وساز شهری بایستی عوض شده و برمبنای سهم هر واحد ویلایی و یا آپارتمانی از کاربری مسکونی بازتعریف شوند. سهم واحدهای آپارتمانی به مراتب بسیار کمتر از واحدهای ویلایی است.

,

دانش تصریح کرد: از عدالت اجتماعی بدور است که هزینه اجرای پروژه‌های عمرانی شهرها از محل فروش تراکم تامین شود، استفاده کنندگان از آپارتمان‌ها اغلب شهروندان با درآمدهای متوسط و ضعیف جامعه هستند که بایستی با حذف هزینه‌های تحمیلی از این بخش قیمت تمام شده واحدهای آپارتمانی را پایین آورد تا متناسب باتوان خرید این قشر ازجامعه باشد.

,

وی افزود: چرا دستگاه های ذیربط هیچگونه اقدام موثری برای خروج از بحران و رکود مسکن انجام نداده اند و بدنبال تهیه و تدوین برنامه هایی که میتواند سبب توسعه متوازن شهرها شود، نیستند.
کارشناس رسمی دادگستری اردبیل در حوزه مسکن و املاک تاکید کرد: متولیان و برنامه ریزان توسعه شهرها باید برای تمامی اقشار ساکن در شهرها وسلایق آنها اعم ازسکونتگاه‌های ویلایی، آپارتمانی لوکس، متوسط و ارزان قیمت برنامه ارائه و راهکارنشان دهند تا مردم بتوانند بر مبنای توان مالی و سلیقه خود انتخاب کنند، به دلیل دخالت نابجای دولت در تمامی بخشهای اقتصادی کشور بویژه بخش مسکن ملت ما تاوان سنگینی را متحمل شده و می شود.
 

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه