به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فردیسان، پنجمین جلسه شورای آموزش پرورش شهرستان فردیس روز پنج شنبه ۲۵ آذر ماه در با حضور امام جمعه ، فرماندار و مدیر آموزش و پرورش شهرستان فردیس و سایر مسئولین شهری در سالن شهید باهنر برگزار شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,حمید احدی فرماندار شهرستان فردیس در این جلسه تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز را از ضروریات آموزشی این شهرستان برشمرد و گفت: با توجه به مشکلات آموزشی موجود در سطح شهرستان فردیس لزوم تشکیل هر چه سریعتر این مجمع از ضروریات است و با توجه به صحبت های انجام شده شهردار مشکین دشت قول مساعدت جهت اختصاص مکانی برای تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز را داده است.
,فرماندار شهرستان با اشاره به کسب ۵۰رتبه ی ممتاز استانی و کشوری توسط هنرستان های شهرستان فردیس گفت؛ هنرستان های شهرستان فردیس در استان البرز و کشور مقام های برتر بسیاری راکسب کرده اند و مقام برتر کشوری در رشته ی ادبیات به شهرستان فردیس اختصاص یافته است.
,وی ضمن اشاره به وجود ۷۷مدرسه ی دولتی و ۷۲مدرسه ی غیر دولتی و آغاز امتحانات نیمسال اول گفت : تا به امروز بیش از ۸۸درصد دانش اموزان موفق به گرفتن نمرات قبولی شده اند و امید به ارتقاء این آمار را در سال جدید داریم.
,احدی در ادامه به بیان مشکلات آموزشی موجود در منطقه فرخ آباد پرداخت و افزود: به همت بانک پاسارگاد ۶ک لاس در منطقه فرخ آبادآماده بهره برداری شده است که در بهمن ماه سال جاری این مدرسه افتتاح و نیمی از دانش آموزان دوره متوسطه اول از مدرسه فاطمه حجره به این مدرسه انتقال خواهند یافت و به این ترتیب بخشی از مشکلات جمعیتی این مدرسه مرتفع خواهدشد.
,فرماندار شهرستان فردیس در پایان با اشاره به وجود زمینی به مساحت ۲ هکتار درمنطقه فرخ آباد عنوان کرد : امیدواریم تا با فروش این زمین هزینه ی لازم برای ساخت مدرسه را با کمک خیرین مدرسه ساز منطقه فرخ اباد فراهم نماییم.
,فرشته فهمیده مدیر آموزش و پرورش شهرستان فردیس در این جلسه به بیان مشکل مدرسه فاطمه حجره واقع در منطقه زیبادشت فرخ آباد پرداخت و گفت تا به امروز موفق انتزاع این مدرسه از آموزش و پرورش ناحیه ۳ نشده ایم.
,وی درادامه با اشاره مشکل رفت و آمد فرهنگیان در این منطقه خاطر نشان کرد: با توجه به دور بودن بخش فرخ آباد و مشکل رفت وآمد فرهنگیان به این منطقه ۴سرویس از آزادگان به فرخ آباد برای فرهنگیان درنظر گرفته شده است که متاسفانه نیمی از هزینه ی این سرویس ها را خود افراد برعهده گرفته اند.
,مدیر آموزش پرورش شهرستان فردیس با تاکید بر لزوم تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز افزود: مجمع خیرین مدرسه ساز در شهرستان فردیس هرچه سریعتر باید تشکیل شود تا بتوانیم مشکلات اموزشی مدارس را قبل از شروع سال تحصیلی جدید تا حدی مرتفع نماییم .
,فهمیده با بیان اینکه مجمع خیرین مدرسه ساز در استان البرزتشکیل شده است گفت :در این مجمع شامل ۴۰نفر ازهیات امنا می باشد و هریک از نواحی اموزش و پرورش دارای یک نماینده در این مجمع هستند.
,وی در پایان به مشکلات مالی موجود در این اداره پرداخت و گفت:مشکلات مالی موجود دراین اداره بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال است که با پیگیری های فراوان توانسته ایم در حدود ۸۰ درصد از این مبلغ را محقق نماییم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه