اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یوتیوب کانال تلویزیون کره شمالی را مسدود کرد

یوتیوب کانال تلویزیون کره شمالی را مسدود کرد
وبسایت یوتیوب که برای پخش ویدئو روی اینترنت است، کانال تلویزیون کره شمالی روی این وبسایت را بسته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا؛ در حال حاضر صفحه "تلویزیون مرکزی کره" حاوی این پیام است که این کانال "بابت نقض آیین‌نامه یوتیوب قطع شده است."

شبکه تلویزیونی کره شمالی در این کانال خبرهای روزانه و خبرهای فوری را پخش می‌کرد.

طبق بعضی گزارش‌ها دلیل این اقدام یوتیوب می‌تواند این بوده باشد که حکومت پیونگ‌یانگ از محل آگهی‌های روی یوتیوب درآمد داشته است که این خلاف تحریم‌های آمریکا علیه این کشور است.

تحریم‌هایی که وزارت خزانه‌داری آمریکا در مارس گذشته، حدود ده ماه پیش، علیه کره شمالی وضع کرد، تجارت و مراوده مالی با سازمان "تبلیغ و تهییج" کره شمالی را برای افراد و شرکت‌های آمریکایی ممنوع کرده است.

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته است گوگل که صاحب یوتیوب است، ظاهرا این کانال را ماه گذشته و برای پرهیز از نقض تحریم‌ها بسته است.

به گزارش بی.بی.سی گوگل حاضر نشده است در این باره توضیح دقیقی بدهد ولی گفته است: "ما درباره ویدئوها و کانال‌ها مورد به مورد نظری نمی‌دهیم. ولی حساب‌هایی که قوانین استفاده یا آیین‌نامه گروهی ما را نقض کنند، و همین‌طور در مواردی که قانون از ما بخواهد، از کار می‌اندازیم."

در ژانویه گذشته، حدود یک سال پیش، این کانال یوتیوبی تلویزیون کره شمالی، به طور زنده اخباری درباره آزمایش هسته‌ای که حکومت پیونگ‌یانگ آن را موفق می‌خواند، منتشر می‌کرد. بعدتر کارشناسان این ادعای موفقیت را زیر سوال بردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه