اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فیلیپین پاسخ بهانه‌تراشی آمریکا را داد

فیلیپین پاسخ بهانه‌تراشی آمریکا را داد
دولت فیلیپین اعلام کرد که می‌تواند با کمکهای مالی کمتر آمریکا نیز به زندگی خود ادامه دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که اعطای بسته کمک مالی مهم به فیلیپین را به دلیل نگرانی های جدی مربوط به اجرای قانون و وضعیت حقوق بشر در دولت رودریگو دوترته رئیس جمهور این کشور به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش رویترز، این تصمیم آمریکا یکی از قاطع‌ترین واکنشها به مبارزه دولت دوترته با قاچاق مواد مخدر بوده که در 6 ماه گذشته بیش از پنج هزار نفر قربانی داشته است.

سفارت آمریکا اعلام کرده است که فیلیپین به بسته دوم کمک مالی آمریکا دست نخواهد یافت. بسته نخست کمک مالی آمریکا به فیلیپین به ارزش 430 میلیون دلار در ماه می پایان یافته است.

رودریگو دوترته رئیس جمهور فیلیپین در ماه اکتبر گفته بود که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا به جهنم برود، این اظهارات و سایر موضع گیری های رئیس جمهور فیلیپین موجب تشدید تنش در روابط دو کشور شده است.

ارنستو پرینا وزیر برنامه ریزی اقتصادی فیلیپین تاکید کرد: کاهش کمک های مالی آمریکا، مساله چندان مهمی نیست. با توجه به مقدار سرمایه گذاری هایی که بسیاری از کشورها مایل به انجام ان در فیلیپین هستند، کاهش کمکهای مالی آمریکا جای نگرانی نخواهد داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: دولت دوترته که قول داده است هزینه های زیرساختی را افزایش دهد تا رشد اقتصادی بیشتر شود، می تواند منابع مالی مورد نیاز خود را سایر تامین کنندگان در منطقه کسب کند، از جمله بانک سرمایه گذاری زیرساختی آسیا.

فیلیپین می تواند هر سال بیش از 200 تا 500 میلیون دلار وام ار این بانک دریافت کند.

سخنگوی سفارت آمریکا در مانیل تاکید کرد: این تصمیم نشانگر نگرانی جدی و مهم واشنگتن نسبت به اجرای قانون و آزادی های مدنی در فیلیپین است.

فیلیپین طی دهه های اخیر همواره یکی از نزدیک ترین متحدان آمریکا در آسیا بوده است ولی روابط دو کشور از زمانی که رودریگو دوترته به عنوان رئیس جمهور انتخاب شده و اظهاراتی را در مخالفت با سیاست های آمریکا عنوان کرده، تیره و تار شده است.

مخالفت آمریکا با فروش 26 هزار قبضه سلاح به فیلیپین نیز موجب تشدید تنش در روابط دو کشور شده است. فیلیپین تصمیم گرفته است تا برگزاری مانورهای نظامی مشترک با آمریکا را کاهش دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه