به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای سراب, حجت السلام مطلبی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه در سراب با اشاره به نامگذاری هفته وحدت گفت: وحدت بین امت اسلامی و شیعه و سنی با تکیه بر مشترکات و با حفظ اصول خود که مولا امیرالمومنین علیه السلام را جانشین بلافصل حضرت پیامبر می دانیم و در عین حفظ این اصول به اهل سنت احترام قائلیم و آنان را برادران دینی خود می دانیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای سراب,مطلبی با اشاره به ایه ای از قرآن کریم اظهار داشت: بعثت آن حضرت در انجیل و به پیامبران قبلی بشارت داده شده بود و به تهمت ها و افتراهای مشرکین و سختی هایی که ان حضرت باید متحل می شد اشاره شده است.
,وی ادامه داد: شیعه و سنی در مقابل دشمن همه یکپارچه اند که نمونه ان در دفاع مقدس نمود پیدا کرد, اکنون نیز در عراق و سوریه در کنار هم در مقابل تکفیری ها مبارزه می کنند .
,سخنران قبل از خطبه این هفته به خطر وهابیت اشاره کرده و اظهار داشت: گاه توهین برخی بی بصیرتان و جاهلان با نام شیعه که از انگلستان تغذیه می شوند به مقدسات اهل تسنن موجب کشتار شیعیان توسط وهابی ها می شود.
,مطلبی ۹ دی را یکی از مهم ترین یوم الله ها درتاریخ انقلاب اسلامی عنوان واظهار داشت: قرآن کریم به تعظیم شعائر الله تاکید می کند و بزرگداشت این مراسم سیلی محکم به مسببین فتنه هست.
,وی ادامه داد: این انقلاب به راحتی به دست نیامده, شهدا و شکنجه شدگان ساواک و رزمندگان و جانبازان که هنوز بر بستر بیماری هستند جان خود را برای این انقلاب در طبق اخلاص گذاشته اند.
,سخنران قبل از خطبه با اشاره به حدیثی ابراز داشت: مسئولان نظام باید در مقابل مردم و تحلیف و قسم خود جوابگو باشند , و ما این سوال را داریم. آقایان! شما که وعده صد روزه دادید تا امورات اقتصادی مردم را حل کنید جوابگو باشید.؟
,وی ادامه داد: جوابگو بودن این نیست که با توهین های مکرر به نیروهای انقلابی جواب بدهید و به نیروهای انقلابی بگویید : انقلابی های نفهم.
,مطلبی گفت: کسانی که به حزب الله بگویند نفهم , خودشان و آبا و اجدادشان نفهم هستند و حزب الله همیشه فهمیده و پیرو ولایت هستند.
,این سخنران در ادامه با انتقاد از برجام گفت: نزدیک به چهار سال مردم و مملکت را با برجام بازی دادند .
,گفتنی است لحظات پایانی سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مطلبی با واکنش فرماندار مواجه شد و مطلبی در جواب فرماندار که خواستار پاسخگویی بود گفت: سه و نیم سال هست که جواب می دهید .
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه