logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده سابق مردم سیستان در مجلس:

با نقض برجام از سوی غرب، توان هسته ای به حالت قبل بازگردد/تمدید تحریم ها غیرقابل اعتماد بودن آمریکا را به اثبات رساند

با نقض برجام از سوی غرب، توان هسته ای به حالت قبل بازگردد/تمدید تحریم ها غیرقابل اعتماد بودن آمریکا را به اثبات رساند
نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: آمریکا با تمدید تحریم ها علیه ایران، غیرقابل اعتماد بودن خود را بار دیگر به اثبات رساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید باقر حسینی در گفتگو با اوشیدا ابراز داشت: با توجه به فرمایشات صریح مقام معظم رهبری، تمدید تحریم ها لغو برجام است چرا که مذاکرات برای از میان برداشتن تحریم ها انجام شده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران تمام اقدامات لازم را انجام داده اما با این حال آمریکا به بهانه یکسری مسائل که هیچی ربطی به برجام ندارد تحریم ها را تمدید کرد که با این موضوع اثبات شد که خوش بینی به برجام کاملا بی اساس بوده است.

نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی افزود: تبعیت از رهبری بهترین کار ممکن بود بنابراین بد بینی، بی اعتمادی به آمریکا منطقی، تجربی و مطابق با عقل می باشد چرا که آمریکا از گذشته در همه ی امور به تعهداتش پایبند نبوده است.

حسینی با بیان اینکه، اعتماد به آمریکا کار عاقلانه ای نیست خاطرنشان کرد: دشمنی آمریکا با ایران، اسلام و تفکر اسلامی یک دشمنی ریشه داری است که هیچ گاه حل نمی شود مگر اینکه ما از دینمان دست برداریم که هرگز چنین کاری را نخواهیم کرد.

نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: علت اینکه بعضی کشورهای مسلمان مشکلی با آمریکا ندارند تنها به دلیل این که اسلامشان اسلام آمریکایی است و با اسلام ناب قابل مقایسه نیست می باشد.

حسینی با بیان اینکه، هدف آمریکا ریشه کن کردن اسلام ناب است که قطعا این آرزو را به گور خواهد برد اظهار داشت: با توجه به نقض برجام و تمدید تحریم ها، جمهوری اسلامی هم بلافاصله اقداماتش را در راستای برگشتن به وضعیت اولیه شروع کند و توان هسته ای به قبل از برجام برسد.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه