اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پشت پرده احضار زیباکلام به دادگاه

پشت پرده احضار زیباکلام به دادگاه
دکتر سعید زیباکلام به خاطر نقد توافق ژنو و با فشار دولت به دادگاه احضار شد!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کیهان در ستون خبرهای ویژه خود نوشت: عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و رئیس اسبق اداره سازمان‌های بین‌المللی وزارت خارجه با بیان اینکه روز یکشنبه به دادسرای فرهنگ و رسانه و بازپرسی شماره دو مراجعه کرده گفت: «بازپرس پرونده به من اعلام کرد که به علت نقد توافق ژنو در دانشگاه علوم اقتصادی تهران در تاریخ 28 اردیبهشت 1393 به دادسرا احضار شده‌ام و در این باره تفهیم اتهام شدم.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

استاد فلسفه دانشگاه تهران در پاسخ به این سؤال رجا نیوز که مصداق عنوان اتهامی وی چه بوده است؟ گفت: «بازپرس محترم به من اعلام کرد بنا بر متن یکی از خبرگزاری‌ها، در آن سخنرانی گفته‌ام این چه دیپلماسی است که ما باید مدام دروغ بگوییم؟ ظریف می‌گوید بر اساس توافق‌نامه ژنو همه تحریم‌های شورای امنیت، تحریم‌های دوجانبه و چند جانبه برداشته خواهد شد.
قرار شد تا روز چهارشنبه بار دیگر به دادسرا مراجعه کنم و ضمن بیان دفاعیات خود، در نهایت تصمیم‌گیری شود که پرونده به دادگاه ارجاع خواهد شد یا خیر؟
گفتنی است پیش از این برخی از جلسات سعید زیباکلام در شهرهایی مثل بندر دیر، جهرم، لار، فسا همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه امیرکبیر لغو مجوز شده بود.
پیش از دکتر زیباکلام نیز تعدادی از منتقدان توافقنامه ضعیف ژنو از جمله حجت‌الاسلام دکتر سید محمود نبویان نماینده مردم تهران و کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد به خاطر نقد توافق ژنو به دادگاه احضار شده بودند.
این در حالی است که دکتر روحانی در تاریخ 15 بهمن 92 از اساتید دانشگاه‌ها خواسته بود تا به میدان آمده و از توافق ژنو حمایت کنند اما توضیح نداده بود که در قبال برخوردهای امنیتی و قضایی با اساتید منتقد این توافقنامه موضع دولت چه خواهد بود؟

,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه