جزئیات جدید از فساد در صندوقذخیره فرهنگیان در گفتوگوی دانا با مقصودی:
مدیریت داماد وزیر سابق آموزش و پرورش در یکی از هلدینگهای مهم وزارتخانه/ حقوقهای "نجومی" و انتصاب های "قومی" و "قبیلهای" هم به پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان اضافه شده است
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به تاکید مسئولان دستگاه قضایی به فساد مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: این فساد، فسادی است که در طول دوران انقلاب بی سابقه است و آقایان برای لاپوشانی این موضوع سناریویی را آغاز کردند.[
حسین مقصودی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص آخرین وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار داشت: روزهایی که ما بحث فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان را مطرح کردیم، بسیاری از دولتمردان و رئیس جمهور بنا را بر تمسخر گذاشتند ولی امروز می بینیم که بحث فساد 12 هزار میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان مطرح می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با بیان اینکه کسانی که تن به فساد هشت هزار میلیاردی نمی دادند امروز به فسادهای بالاتری تن می دهند افزود: فساد بالاتری که مدیران سابق این مجموعه را دربرگرفته بحث حقوق های نجومی و انتصاب های قومی و قبیله ای است و این موارد هم به پرونده این صندوق اضافه شده است؛ ما روز اول از مدیریت داماد وزیر سابق آموزش و پرورش در یکی از هلدینگ های مهم این وزارتخانه خبر دادیم و امروز شاهدیم که این انتصاب ها بیشتر نمایان شده است.
,
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به تاکید مسئولان دستگاه قضایی به فساد مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: این فساد، فسادی است که در طول دوران انقلاب بی سابقه است و آقایان برای لاپوشانی این موضوع سناریویی را آغاز کردند.
,
مقصودی تصریح کرد: بحث واگذاری املاک در شهرداری تهران، پخش تصاویر کذب از فرزندان شهردار تهران، پول های واریزی به حساب قانونی قوه قضاییه، حرکتی که تحت عنوان تحقیق و تفحص از بانک شهر انجام می شود و هیاهو برای لغو یک سخنرانی در مشهد بخشی از این سناریو است.
,
وی با بیان اینکه این سناریو به دودلیل انجام می شود ادامه داد: اولین دلیل پیاده سازی این سناریو منحرف کردن افکار عمومی از فسادهایی مثل فساد هشت هزار میلیاردی است و دومین دلیل هم منحرف کردن افکار عمومی از شکست های پی در پی دولت در مسائلی از قبیل برجام و رفع مشکل بیکاری است.
,
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: امروز فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان مدعیان زیادی دارد و امیدواریم که بتوانیم پول معلمان مظلوم را پس بگیریم، حتی اگر برخی آن را جهازیه دخترانشان کرده باشند.
انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه