اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل حفاطت محیط زیست استان مرکزی:

227گونه گیاهی و جانوری در معرض انقراض دراستان /پایش روزانه آلایندگی صنایع

227گونه گیاهی و جانوری در معرض انقراض دراستان /پایش روزانه آلایندگی صنایع
مدیر کل حفاطت محیط زیست استان مرکزی گفت: ۲۲۷ گونه گیاهی و جانوری استان در معرض خطر انقراض هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیارآفتاب مدیر کل حفاطت محیط زیست استان مرکزی گفت: ۲۲۷ گونه گیاهی و جانوری استان در معرض خطر انقراض هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب,

امیر انصاری در چهارمین جلسه شورای اداری استان مرکزی اظهار داشت: از این تعداد ۲۰۲گونه گیاهی و ۲۵ گونه جانوری در استان مرکزی در معرض خطر انقراض هستند.
وی با اشاره به اینکه ۱۳۳۶ گونه گیاهی در استان ثبت شده است افزود: از این میزان ۱۰۱۹ گونه علفی، ۱۵۱ گونه بوته ایف ۱۲۵ گونه درختچه ای و ۴۱ گونه درختی در فهرست پوشش گیاهی استان ثبت گریده است.
انصاری خاطر نشان کرد: به دلیل تنوع اقلیم  در استان مرکزی ۳۳۵ گونه جانوری شامل ۲۰۵ گونه پرنده، ۵۳ پستاندار، ۵۴ خزنده، ۴ گونه دوزیست و ۱۹ گونه ماهی بومی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه قرآن کریم همواره از طبیعت و شناخت آن می گوید گفت: در قرآن کریم بیش از ۷۵۰ آیه به طبیعت اشاره دارد.
 مدیر کل حفاطت محیط زیست استان مرکزی با بیان اینکه ۸ حوزه آبخیز و ۵ تالاب در استان وجود دارد گفت:حجم آب استان حدود ۷.۷ میلیارد متر مکعب است که از این میزان ۶ درصد در بخش شرب، ۴ درصد در بخش صنعت و ۹۰ درصد در بخش کشاورزی استفاده می شود.
انصاری به سامانه پایش آلایندگی آنلاین کارخانه سیمان دلیجان در هفته محیط زیست اشاره کرد و افزود: این سامانه در ۴۰ صنعت استان نصب خواهد شد.
مدیر کل حفاطت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد:با نصب و راه اندازی این سامانه ، آلایندگی هوا به صورت دیجیتالی در مرکز اداره محیط زیست به طور لحظه ای کنترل می شود تا آسیب های مربوط به این حوزه به حداقل برسد.
انصاری اظهار داشت: به دلیل آلوده بودن شهر اراک احداث کارخانه در شعاع ۳۰ کیلومتری اراک ممنوع می باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر چهار شهر اراک، شازند ، دلیجان و محلات جزء شهر های آلوده استان مرکزی هستند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه