logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نایب رئیس جبهه پیروان خط امام :

اصلاح طلبان، مخالفان نظام را از خود دور کنند/ جشن سالگرد پیروزی رئیس جمهور به دور از اخلاق اسلامی است

اصلاح طلبان، مخالفان نظام را از خود دور کنند/ جشن سالگرد پیروزی رئیس جمهور به دور از اخلاق اسلامی است
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: جریان اصلاح طلب با تنظیم ضوابط خاصی باید مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران را از زیر سایه خود دور کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محسن کوهکن در گفت وگو با صبح قزوین، با اشاره به ناموفق بودن اصلاح طلبان در انتخابات شوراها و مجلس افزود: اصلاح طلبان با حمایت گسترده از آقای روحانی بالاخره توانستند در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ به پیروزی برسند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه طیف اصلاح طلب در لایه های مختلفی دسته بندی شده اند گفت: دسته ای از اصلاح طلبان معتقدند که باید از ظرفیت جایگاه رئیس جمهور نهایت استفاده را ببرند، بر همین اساس گروهی از اصلاح طلبان فعالیت زود هنگامی را برای تصاحب صندلی های مجلس دهم آغاز کرده اند.
وی تلاش اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس را شروعی برای به دست گرفتن دولت دوازدهم توسط آن ها دانست و تصریح کرد: به دلیل نبود منشور و قانون خاصی در طیف اصلاح طلب، افرادی با سلایق متفاوت در بین آن ها وجود دارند.
کوهکن تأکید کرد: جریان اصلاح طلب با تنظیم ضوابط خاصی باید مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران را از زیر سایه خود دور کند، اگر جناح خود را مشخص نکرده و عوامل فتنه را از خود بدانند قطعا از سوی مردم حمایت نخواهند شد.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر برگزاری جشن سالگرد پیروزی در انتخابات رئیس جمهورعنوان کرد: ملت ایران در انتخابات سال ۹۲ با حضور پرشور خود و با میزان رأی بالا ضربه سختی به استکبار جهانی وارد کردند.
وی ادامه داد: اگر این جشن و پیروزی به معنای پیروزی ملت در برابر نقشه شوم دشمنان غربی باشد، برگزاری آن امری مفید و جالب خواهد بود چرا که دشمن قصد برپایی فتنه ای همچون فتنه سال ۸۸ را در سر داشت، اما اگر برگزاری جشن به منظور پیروزی آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری باشد به نظر من کار نادرست و به دور از اخلاق اسلامی یک مسئول است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه