به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین عباس گروهی امام جمعه شهرستان رودبار جنوب در گفتگو با رودبار مادر رابطه با اهمیت نهم دیماه گفت: 9 دی سند پایدار بصیرت و ولایت مداری ملت ایران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار م,گروهی دلیل عمده فتنه 88را دشمنی غرب با اسلام دانست و بیان داشت: با توجه به اینکه نظام ما یک نظام اسلامی و ضد آمریکایی و ضد صهیو نیستی است لذا آنها بعنوان دشمنان اسلام همیشه به نوعی به دنبال براندازی نظام بودند.
,وی ادامه داد: دشمن از سالها قبل بر روی طرح کودتای سبز کار کرده بود و انتخابات سال 88را بهانه ی برای اجرایی کردن این نقشه شوم خود کرد.
,امام جمعه شهرستان رودبار جنوب بصیرت مردم را مهمترین پیام حماسه نه دی برشمرد وافزود: در روز نهم دیماه 88 مردم به خیابانها آمدند تا بگویند که شعار مرگ بر فتنه گر را از روی بصیرت سر می دهند ملت بصیر ایران در حماسه نهم دیماه با بصیرت خود آخرین میخ رابر تابوت فتنه گران کوبید.
,,
گروهی بیان داشت: اگر بخواهیم یک نگاه دوباره به فتنه 88داشته باشیم به این نتیجه خواهیم رسید که آمریکا و اسرائیل طراحان اصلی این فتنه بودند که با استفاده از دشمنان داخلی فتنه آمریکایی،اسرائیلی را به مرحله اجرا رساندند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه