اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی استان :

مدرک دانشگاه علمی کاربردی معتبر و مشکلی جهت استخدام ندارد/ فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی با توجه به تخصص فنی به راحتی جذب بازار کار میشوند

مدرک دانشگاه علمی کاربردی معتبر و مشکلی جهت استخدام ندارد/ فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی با توجه به تخصص فنی به راحتی جذب بازار کار میشوند
خداپناه گفت : باتوجه به تنوع رشته های فنی و مورد نیاز بازار کار در دانشگاه علمی کاربردی بسیاری از دانشجویان از فارغ التحصیلی دوره کارورزی مربوط به رشته خود را می گذرانند و به راحتی جذب بازار کار می شوند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود خدا پناه رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی استان خوزستان در گفتگوی اختصاصی با اهوازنوین به مناسبت هفته پژوهش اظهار کرد:دانشگاه جامع علمی کاربردی ۲۵ سال قبل تاسیس شد و جزء دانشگاه های تایید شده از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری است،علمی کاربردی در حال حاضر ۳۳ مرکز و ۳۲ هزار و ۸۰۰ دانشجو در ۱۷۴ کد رشته می باشد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مسعود خدا پناه رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی استان خوزستان در گفتگوی اختصاصی با اهوازنوین به مناسبت هفته پژوهش اظهار کرد:دانشگاه جامع علمی کاربردی ۲۵ سال قبل تاسیس شد و جزء دانشگاه های تایید شده از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری است،علمی کاربردی در حال حاضر ۳۳ مرکز و ۳۲ هزار و ۸۰۰ دانشجو در ۱۷۴ کد رشته می باشد ., اهوازنوین ,

وی با اشاره به فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی در دو مقوله مهارتی و فناوری افزود:بخشی از دانشجویان به صورت آکادمیک برای تکمیل تحصیلات و برخی دیگر بعد از اخذ مدرک دیپلم مستقیما وارد دانشگاه علمی کاربردی می شوند.

,

خداپناه با اشاره به توسعه دانشگاه علمی کاربردی در برنامه ششم عنوان کرد: در نظر داریم دانشگاه علمی کاربردی را طبق برنامه ای ویژه در سطح استان نیز فعال کنیم در همین راستا دانشگاه علمی کاربردی خرمشهر به تازگی تاسیس شده و توسعه دانشگاه واحد بهبهان را نیز پیش رو داریم.

,

وی تصریح کرد:با توجه به آمایش سرزمینی و صنعتی بودن استان خوزستان در بحث تقاضا محوری سعی در وارد کردن و توسعه رشته هایی داریم که دارای بازار کار مربوط به صنایع می باشند همچنین هم مرز بودن استان خوزستان با کشوری مثل عراق در جذب دانشجوی خارجی نیز موثر است و امیدواریم این برنامه عملیاتی شود و دانشجوی خارجی برای تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی وارد خوزستان شود.

,

خدا پناه با رشته های فنی و کاربردی این دانشگاه در آماده سازی دانشجویان جهت جذب شدن به بازار کار گفت: باتوجه به تنوع رشته های فنی و مورد نیاز بازار کار در دانشگاه علمی کاربردی بسیاری از دانشجویان از فارغ التحصیلی دوره کارورزی مربوط به رشته خود را می گذرانند و به راحتی جذب بازار کار می شوند البته باوجود توانمندی های ۳۰ هزار دانشجو برای دانشگاه علمی کاربردی بسیار کم است و ما در نظر داریم جهت پایداری وضعیت دانشگاه علمی کاربردی مهارت ها را افزایش دهیم .

,

وی در خصوص دوره های پودمانی عنوان کرد:این دوره ها ۳ ماهه هستند و به درخواست دستگاه ها برای کارآفرینی یا کارورزی برگزار می شوند و تعداد محدودی تحت پوشش قرار می گیرند در آخر مدرک پودمانی علمی کاربردی به آن ها تعلق می گیرد.

,

وی با بیان اینکه اکنون بحث راه اندازی معاونت پژوهشی را پیش رو داریم عنوان کرد:نمایشگاه های پیشین توانمندی دانشجوهای علمی کاربردی را به صورت محدود نشان داد ، در حال حاضر مراکز رشد،کارآفرینی و دانشجویی برگزاری مسابقات و نمایشگاه ها را در دستور کار قرار داده اند و در سال ۹۶ نمایشگاه علمی کاربردی توانمندی ها،رزومه پژوهشی را ارائه خواهند کرد.

,

مسعود خدا پناه در پاسخ به این سوال که چرا بعضی از ساختمان های دانشگاه علمی کاربردی استاندارد نیستند عنوان کرد: بعضی ازمراکز تازه تاسیس و خصوصی هستند و این موضوع برایشان حساسیت زا نیست لذا به استانداردهای لازم برای تاسیس دانشگاه توجهی نمی کنند،برای بازسازی مراکز غیر استاندارد تذکرات لازم را داده ایم و بعد از بازرسی اگر بازهم توجهی نکردند مرکز مورد نظر تعطیل خواهد شد.

,

در آخر رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان با اشاره به شایعات درمورد معتبر نبودن مدرک دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد:مدرک دانشگاه علمی کاربردی دارای مهر وزارت علوم می باشد و مانند سایر دانشگاه ها قابل قبول است.قطعا مشکلی از لحاظ مدرک وجود ندارد ولی برای ورود دانشگاه ها به مشاغل دولتی دیگر باید با اداره کار و تعاون تفاهم نامه ای منعقد شود که در بحث استخدامی ها مشکلی پیش نیاید.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه