به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، نماز جمعه این هفته شهر طرقبه به امامت حجت الاسلام ایزدی در مصلی این شهر و با حضور مردم شهیدپرور طرقبه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,حجت الاسلام ایزدی در ابتدا به مناسبت های هفته از جمله ولادت حضرت عیسی(ع)، ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی، شهادت سرلشکر ستاری و همچنین سالروز حماسه یوم الله نهم دیماه به عنوان روز بصیرت و میثاق با ولایت اشاره داشت و افزود: موضوع فتنه در نهج البلاغه مطرح شده و تا زمانیکه شیطان و دشمنان هستند این موضوع وجود خواهد داشت لذا امیرالمؤمنین(ع) در نهج البلاغه راه های شناخت و مقابله با قتنه ها را بیان می کنند.
,وی با بیان اینکه راه مقابله با فتنه، بصیرت است و موجبات پیدایش این معضل نیز دنیا پرستی و ریاست طلبی است گفت: فتنه یعنی ایجاد فضایی غبارآلود توسسط دشمن به این منظور که تشخیص حق و باطل برای افراد ممکن نباشد.
,امام جمعه طرقبه با اشاره به انواع مختلف فتنه اظهار داشت: منشا فتنه ها دلبستگی به دنیا معرفی شده است و این افراد دلبسته به دنیا در مقابل همه ارزش های الهی و امام زمان خواهند ایستاد.
,وی خاطرنشان کرد: در سال 88 گناهی بزرگ توسط افراد سرمست مقام و جایگاه مدیریت بودند صورت گرفت و بزرگ ترین ضربه این افراد این بود که موجبات امیدواری دشمن را فراهم کردند که می توان گفت تحریم های ظالمانه امروز حاصل فتنه سال 88 است.
,حجت الاسلام ایزدی با بیان اینکه فتنه گران همراه با استکبار جهانی، سلطنت طلبان و منافقان شدند و مشکلاتی برای کشور ایجاد کردند تا جایی که کشور را به لبه پرتگاه بردند افزود: مردم زمانی که فتنه را مشاهده کردند خودجوش به مقابله با آن پرداختند و صف بندی های خودشان را با فته گران جدا کردند اما در این راستا عده ای از خواص بی بصیرت تا امروز حاضر نشدند به فتنه اعتراف داشته باشند و بیبصیرتی را به حد اعلای خود رساندند.
,وی در پایان خاطر نشان کرد: محور بصیرت آن است که انسان دارای شاخص باشد و مهمترین قطب نما و شاخص در نظام اسلامی امروز مقام معظم رهبری است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه