اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خطیب نمازجمعه زابل :

عدم حضور هماهنگ بعضی از مسئولین در مراسمات ۹ دی در سیستان وبلوچستان برای مردم جای سوال دارد

عدم حضور هماهنگ بعضی از مسئولین در مراسمات ۹ دی در سیستان وبلوچستان برای مردم جای سوال دارد
خطیب نمازجمعه شهرستان زابل عنوان کرد: عدم حضور هماهنگ بعضی از مسئولین در مراسمات ۹ دی در استان برای مردم جای سوال دارد که امیدواریم با ملّت رشید، بزرگ و بسیجی هماهنگ، همدل و همزبان باشند و این مسائل را رعایت کنند و از ملت عقب نمانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ حجه الاسلام و المسلمین علی اکبر کیخا در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان زابل اظهار داشت: ۹ دی مانند ۲۲ بهمن یوم الله است چرا که روز طلوع خورشید انقلاب اسلامی ایران است روزی که تاریکی طاغوت را از بین برد و چشم دشمنان اسلام را کور کرد.

وی افزود: ۹ دی روزیست که مردم به واجب و تکلیف سیاسی خود عمل کردند و ملت غیور، بصیر و بسیجی ایران اسلامی برای دفاع از انقلاب اسلامی، دین اسلام و حمایت از ولایت فقیه قیام کردند، زن، مرد، پیر، جوان و حتی کودکان در این روز حضور یافتند و آتش فتنه ۸۸ را خاموش و نقشه های دشمنان قسم خورده ما را نقش بر آب کردند.

کیخا خاطرنشان کرد: فتنه ۸۸ از مدتها قبل برنامه ریزی شده بود به طوری که به شیوه لایه داری که دستورش از لندن، کاخ سفید و تل اویو آمده و توسط منافقین اجرا می شد همچنین بعضی از به اصطلاح خواص را که سابقه یی در پست های مملکتی داشتند را در باتلاق خودش فرو برد.

وی در این راستا ادامه داد: استکبار جهانی در چند کشور دیگر که کاندیدای مورد علاقه آنان رای نیاورده بود با راه اندازی کودتای مخملی مشابه این کار را انجام داده بودند و جواب هم داده بود، اما هنوز بلوغ سیاسی و بصیرت ملت ایران و ولایت فقیه را نشناخته بودند.

امام جمعه زابل تصریح کرد: در روز ۹ دی مردم به میدان آمدند، به ندای نایب امام زمان (عج) لبیک گفتند وکار فتنه را یکسره کردند؛ مردم ما بارها ثابت کرده اند که از خیلی از مسئولین، بصیرت و بلوغ سیاسی شان بیشتر است.

وی بیان داشت: کدام انسان است که هنوز نفهمیده فتنه ۸۸ برنامه دقیق آمریکا، لندن و صهیونیست بوده، چقدر انسان باید کند ذهنی سیاسی داشته باشد که این امر مهم را نفهمد و چقدر حزبشان برایشان مهم باشد، جایی که اسلام باید از آن دفاع شود، جایی که حکم خداست و باید حضور پیدا کنند، حکم حزبشان بر حکم خدا می چرخد و در جایی که امر دائر است که باید نگاهشان به حکم خدا باشد حکم حزبشان را مقدم می کنند بر حکم خدا؛ و اینها خود همان فتنه است و ما امیدواریم که مسئولین ما متوجه باشند چرا که این انقلاب راه خود را با سرعت طی میکند و ان شاء الله پرچم این انقلاب شکوهمند به دست صاحبش یعنی امام زمان (ع) تقدیم می شود و در این راستا ما نیز سعی کنیم که عقب نمانده و قدر دان انقلاب و ولایت فقیه باشیم.

خطیب جمعه زابل گفت: دانشگاه مهد علم و محل تولید علم متناسب با نیاز جامعه است همچنین دانشگـاه محل پژوهش و تحقیق و نه سیاسی کاری و مشغول کردن ذهن دانشجویان به مباحثی که اسلام را به خطر می اندازد می باشد.

امام جمعه زابل افزود: از بعضی از جلساتی که بصیرت افزاست و باعث می شود که دانشجو متوجه تکالیف سیاسی خودش شود، نباید در دانشگاه ها جلوگیری شود؛ کما اینکه شنیده شده در بعضی از دانشگاه های استان از بعضی از این چنین جلساتی جلوگیری شده است.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه