به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، مهندس شریفیان معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی از یک واحد گاوداری صنعتی یکصد راسی نژاد دو رگ در شهرستان چاراویماق که با استفاده از تسهیلات به مبلغ ۳۴۰۰ میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی احداث گردیده، بازدید و ضمن آشنایی بیشتر با پتانسیل های بالقوه شهرستان، توصیه هایی در راستای استفاده از این امکانات بالقوه و تبدیل آنها به پتانسیلهای بالفعل داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,مهندس احمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چاراویماق در این بازدید با اشاره به پتانسیلهای منطقه در بخش دامپروری اعلام نمود: در سالهای اخیر توسعه و احداث واحدهای دامداری صنعتی ونیمه صنعتی دراین شهرستان به سرعت در حال رشد بوده و متقاضیان زیادی برای سرمایه گذاری در این بخشها وجود دارد که در صورت تامین تسهیلات شاهد رشد و توسعه واحدهای صنعتی دامداری و شیلات در منطقه خواهیم بود.
,مهندس احمدی درادامه با اشاره به وجود۱۵۰۰۰راس دام سنگین و۲۵۰۰۰۰راس دام سبک دراین شهرستان خواستار حمایت جدی سازمان درزمینه توسعه دامپروریهای صنعتی ونیمه صنعتی وبهسازی ونوسازی اماکن دامی سنتی در منطقه شدند.
,پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه