به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهوازنوین:یکصد و پنجاه و ششمین جلسه شورای شهر اهواز بعداز ظهر روز گذشته در صحن علنی شورای شهر اهواز با حضور،۲۱ نفر از اعضای شورا ، معاونین شهردارجمعی از هواداران باشگاه استقلال و کارکنان اتوبوسرانی شهر اهواز و اصحاب رسانه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنوین,ناطقین این جلسه احمد باورصاد،قربانعلی سعادت نیا و ناجی سواری بود که طبق روال گذشته باورصاد وقت ارائه نطق خود را به کاظم سواری داد.
,حضور ۲۱عضو شورای شهر اهواز در ساعات اولیه،مکالمه های تلفنی درون جلسه ای اعضا ،جلسات سرپایی در صحن شورا از حواشی این جلسه بود.
,در این جلسه شورا نشینان اعتراض خود را نسبت به وضعیت نابسامان حقوقی و بیمه برخی کارکنان بازنشسته اتوبوسرانی و کارگران شهرداری اعلام کردند و خواستار رسیدگی در این زمینه شدند.
,نطق های برخاسته از نگاه قومیتی ، ژست و سخنرانی هایی از جنس تبلیغات بعد از سه سال و اندی در این جلسه از بخش های قابل تامل این جلسه بود.
,علی رغم اینکه دبیر شورا به قرض دادن وقت نطق اعضا به همدیگر اعتراض کرد حجت الاسلام کاظم سواری عضو شورای شهر اهواز برای چندمین بار ضمن اظهار تاسف به مصوبه اربعین اشاره کرد و گفت: علیرغم گذشت اربعین، تاکنون مصوبه کمک به مواکب حسینی اجرایی نشده است.
,در ادامه حجت الاسلام قربانعلی سعادت نیا با اشاره به قیام قوم بهمئی صحبت های خود را آخرین نطق در شورای چهارم اعلام کرد و افزود: شورای دوره چهارم با فراز و فرودهای زیادی مواجه شد اما واقعیت این است که نتوانستیم از فرصتها به نحو شایستهای استفاده کنیم، چینش نیروها در راستای اهداف نبود. شهردار از توان شورای دوره چهارم استفاده نکرد. حیف شد!
,وی با بیان اینکه پیش از این حداقل در منطقه محل زندگی خودم با کمال احترام سرم را بالا نگه میداشتم اما در طول این چهارسال یک بار هم سر خود را بالا نگرفتم ادامه داد : در این مدت تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد توان شورا به کار گرفته شد که ثلثی از آن در چالش ها و ثلثی دیگر در انتخاب ها صرف شد.
,سپس ناجی سواری عضو دیگر شورای شهر اهواز در نطق پیش از دستور خود ساخت و سازهای غیر رسمی در حاشیه شهر اهواز و رشد بی رویه تصرف غیر قانونی و بدون مجوز در حاشیه شهر از اهم مشکلات شهر اهواز دانست و ادامه داد: عدم وجود بانک اطلاعات متمرکز الکترونیکی در حوزه شهرسازی و املاک شهرداری باعث شده صدمات غیرقابل جبرانی به وضعیت مدیریت شهری و املاک شهرداری وارد شود.
,* بعد از گذشت یک ساعت شورا نشینان وارد دستور کار یکصد و پنجاه و ششمین جلسه شورا شدند.
,در ابتدای ورود به دستور کار بادرخواست هدایت ممبینی عضو شورای شهر اهواز لایحه کمک یک میلیارد تومانی به تیم استقلال خوزستان وارد دستور کار شد.
,همزمان با رسیدگی به لایحه یک میلیاردتومانی کمک به استقلال خوزستان ،شهردار کلان شهر اهواز نیز وارد صحن شورای شهر شد که جلسه را از رسمیت انداخت.
,حسین حیدری عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه کمیسیون بودجه طبق شروطی با این لایحه موافق است گفت :لایحه ای از سوی استاندار خوزستان برای کمک به این تیم به شورا ارسال شده است که ابتداً منبع مالی آن مالیات بر ارزش افزوده است اما باتوجه به مشخص نبودن میزان دقیق مالیات بر ارزش افزوده، استاندار شخصا عنوان کرد که این مبلغ را از تهران گرفته و ربطی به مالیات بر ارزش افزوده استان ندارد، دراین صورت ما موافق این لایحه هستیم.
,سپس اسکندر زنگنه مخالف این لایحه با بیان اینکه کمیسیون برنامه و بودجه با این لایحه مخالفت کرده است، گفت:ما با ورزش مخالف نیستیم بلکه با نوع هزینه کرد مخالفت داریم، درشرایط فعلی کارکنان اتوبوسرانی، کارگران شهرداری به علت کمبود بودجه مشکلات بسیاری دارند،از این رو باید اولویت بندی شود.
,عضو شورای شهر ادامه داد :درحال حاضر منابع مالی شهرداری ضعیف است و اگر منابع مالی اجازه می داد کلاشهرداری اهواز تیم را اداره می کرد،اکنون که بحث گورخواب ها درفضای مجازی گسترده است،باید یادآورشد که شهر اهواز مشکلات و ناهنجاری های اجتماعی زیادی دارد از سوی دیگر نیز باتوجه به اینکه ۴ سال می گذرد که اتوبوسی خریداری نشده، اولویت دیگرما خرید اتوبوس است نه کمک به باشگاه های ورزشی که می توانند این پول را ازدولت پیگیری کنند.
,سید محمد جواد رضوی عضو دیگر شورای شهر اهواز نیز با اشاره به اینکه نمی توان با مسائل احساسی برخورد کرد افزود: تمام مردم پس از قهرمانی تیم استقلال خوزستان خوشحال شدند و حاضرند به آن کمک کنند اما آیا عوامل این تیم در ۳ سال و نیم گذشته از شورا برای حضور درمسابقات و تمرینات خود دعوت کرده اند؟بنده مخالف کمک به این تیم نیستم اما باید منطقی با این موضوع برخورد کنیم، مصوبه اربعین اکنون به مشکل مالی برخورده است پس چه جور یک میلیارد تومان دیگر را مصوب می کنیم؟
,*درنهایت لایحه کمک مالی یک میلیارد تومانی به استقلال خوزستان با رای اکثریت اعضاء تصویب شد.
,هواداران تیم استقلال خوزستان بعد از تصویب لایحه با کف زدن و شعار شورای با تعصب در صحن علنی اعضای شورای شهر را تشویق کردند.
,سیدخلف موسوی شهردار کلان شهر اهواز ضمن حمایت از لایحه کمک به باشگاه استقلال خوزستان درخصوص لایحه کمک به مواکب دراربعین اظهارکرد: پس از تصویب این لایحه در شورای شهر، فرمانداری دو نامه با یک شماره مبنی بر نداشتن وجاهت قانونی در نامه اول و بلامانع بودن در نامه دوم دریافت کردیم براساس اینکه شورا از شهرداری درخواست سند جهت پرداختی ها را دارد، مصوبه را اجرا نکردیم.
,بحث لفظی سیدجوادرضوی و شهردار اهواز به جایی ختم شد که رضوی صحن علنی شورای شهر را ترک کرد.
,درحالیکه قراربود شهردار جهت مناقصه نگهداری اردوگاه آسیب دیدگان در ادامه این جلسه حضور داشته باشد صحن علنی را ترک کرد.
,کارکنان اتوبوسرانی که معلول جسمی نیز بودخود را جلوی پای سیدخلف موسوی انداختند تا شهردار برای رسیدگی به وضعیت بازنشستگی شان کاری کند.
,سپس حسین حیدری گفت: اگر مصوبه اربعین طی ۴۸ ساعت آینده اجرایی نشد دیگر لایحه ای از شهرداری در شورای شهر اهواز بررسی نخواهد شد.
,بحث لفظی بین معاون شهردار و رئیس شورای شهر اهواز رخ داد که موجب شد کنترل جلسه از دست صالح پور دبیر دوم شورای شهر اهواز خارج شود.
,* لایحه دیگر با موضوع تفریغ بودجه سال ۹۴شورای شهر اهواز با مبلغ یک میلیارد و دویست تومان به تصویب رسید.
,*لایحه سوم با موضوع ترک تشریفات عملیات لوله گذاری و دفع آبهای سطحی ترمینال شرق اهواز به مبلغ ۴۰میلیون تومان
,جانعلی خورشیدی گفت: این لایحه در سال ۹۲ انجام شده اما متاسفانه زمان شهردار وقت قراردادی تنظیم نشده برهمین اساس وقتی همه ناظران مربوطه موردی را امضاء کرده اند ما نیز باید به آن اعتماد کنیم.
,حجت الاسلام کاظم سواری در خصوص وضعیت خدمات شهری گفت: چرا خدمات شهری پاسخگوی پروژه های خود نیست ، ماشین آلات منطقه یک را با وجود گذشت ۹ ماه تاکنون تعیین تکلیف نکرده است، چرا خدمات شهری نتوانسته عدالت را رعالیت و دستگاه هایش را هماهنگ کند.
,سپس مریم ابریشم کار عضو دیگر ضمن گلایه در خصوص لوایحی که افراد به خودشان منتصب می کنند گفت : اعضا بدانند شورای شهر یک نهاد جمعی است و لوایح با نظر اعضا تصویب می شود نه اینکه دو یا سه نفر بروند قول بدهند و دیگر اعضا را در محدودیت قرار دهند تا آن لایحه رای بیاورد.
,اظهار نظر ابریشم کار موجب جدل با رئیس شورای شهر شد که ابریشم کار در پاسخ به رئیس شورای شهر گفت : صحن شورای شهر را با کوچه و بازار اشتباه نگیرید و با معاون شهردار و همکارانتان اینگونه رفتارنکنید.
,* علی رغم اینکه این لایحه مخالفان بسیاری داشت تصویب شد.
,*لایحه چهارم مناقصه تامین ۳۰۸نفر نیروی انسانی بخش حراست نیز به تصویب رسید.
,*لوایح ترک تشریفات و مناقصه نگهداری اردوگاه آسیب دیدگان شهرداری اهواز نیر به دلیل عدم حضور شهردار به وقت دیگری موکول شد.
,*اصرار حجت مظفری عضو شورای شهر مبنی بررسیدگی لوایح ،اعتراض برخی از اعضای شورا را در برداشت .
,* ۳۰ لایحه با موضوع مساعدت در این جلسه با یک رای تصویب شد .
,*لایحه ای با موضوع آیین نامه کمیته انظباتی رانندگان تاکسی با اصرا رئیس سازمان تاکسیرانی بدون هیچ توضیحاتی در آخر وقت تصویب شد.
,*اصرار برخی اعضا برای ماندن و به حدنصاب ماندن جلسه بعد از گذشت ۴ ساعت موجب اعتراض صالح پور عضوشورای شهر مبنی براینکه قرار نیست هرکس هروقت دلش بخواهد جلسه علنی را ترک کند، شد.
,* لایحه خوش حسابی بدهی های معوقه مربوطه پروانه های ساختمانی شهروندان نیز در حالیکه برخی اعضا در حال خارج شدن از صحن بودن تصویب شد.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه