اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جشن میلاد یوسف زهرا(س) در همدان برگزار شد

جشن میلاد یوسف زهرا(س) در همدان برگزار شد
جشن میلاد حضرت مهدی(عج) به همت کانون اسلامی خواهران مؤسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی در همدان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح الوند، مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج) به همت کانون اسلامی خواهران مؤسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی، با حضور پرشور بانوان ولایت‌مدار همدانی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  , به نقل از , صبح الوند, ، مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج) به همت کانون اسلامی خواهران مؤسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی، با حضور پرشور بانوان ولایت‌مدار همدانی برگزار شد.,

در این مراسم امام جمعه موقت مریانج با تأکید بر اینکه باید همواره منتظر واقعی ظهور بود، آمادگی برای این امر مهم را یکی از ضروریات دانست.

,

حجت‌الاسلام هادی مظاهری، حضرت صاحب‌الزمان(عج) را منتظر حقیقی و واقعی ظهور خواند و گفت: ایشان همیشه برای ظهور به منظور پاک کردن جهان از زشتی‌ها و کمک به محرومان جامعه دعا می‌کنند.

,

وی با بیان اینکه دعا یکی از عوامل نزدیکی فرج است، توجه به این موضوع را خواستار شد و با طرح این سئوال که چرا خود را برای ظهور امام زمان(عج) آماده نمی‌کنیم، افزود: شاید ظهور را دیر هنگام می‌بینیم که خود را برای این واقعه بزرگ جهانی آماده نمی‌کنیم، در صورتی که نباید چنین باشد.

,

امام جمعه موقت مریانج با اشاره به کتاب «وظایف منتظران در زمان غیبت»، با بیان اینکه منتظران در زمان غیبت بسیار سختی می‌کشند اما باید تحمل کنند، ادامه داد: حضرت صاحب‌الزمان(عج) می‌فرمایند «ما از شیعیان غافل نمی‌شویم و در هیچ لحظه‌ای فراموششان نمی‌کنیم».

,

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در شب نیمه‌ شعبان توصیه به خواندن برخی دعاها و سوره‌ها شده است، خواندن زیارت آل یس، زیارت عاشورا و سوره یس را در این ایام وارد دانست.

,

مظاهری دعا برای ظهور هرچه نزدیک‌تر امام عصر(عج) را یکی دیگر از موضوعاتی دانست که نباید در این ایام فراموش شود.

,

در این مراسم مولودی‌خوانی، مسابقه دل‌نوشته به امام زمان (عج)، اهدای بسته فرهنگی به نام امام زمان(عج) به مدعوین و اجرای سرود اجرا شد.

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه