اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس:

دولت برای انتقال گاز از دامغان به مازندران وارد عمل شود/ کم‌کاری دولت دلیل قطعی گاز در مازندران

دولت برای انتقال گاز از دامغان به مازندران وارد عمل شود/ کم‌کاری دولت دلیل قطعی گاز در مازندران
نماینده مردم بابلسر وفریدونکنار در مجلس با بیان اینکه مشکلات موجود در حیطه قطع گاز در مازندران به‌دلیل از کم‌کاری دولت است، گفت: دولت برای انتقال گاز از دامغان به مازندران وارد عمل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ولی‌الله نانواکناری در گفت‌وگو با خبرنگار مشهدسر، درباره قطعی گاز در شمال کشور، اظهار کرد: مشکل گاز در منطقه شمال کشورمان و به‌ویژه در استان مازندران در سال 86 و در پی حادثه طوفانی که در مازندران رخ داد وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی افزود: قرار شده بود از سال 86 به بعد انتقال گاز از دامغان به مازندران از سوی دولت صورت گیرد که تا به امروز 100 کیلومتر از مسیر این لوله‌گذاری انجام شده و 70 کیلومتر آن باقی مانده است که بی‌توجهی مسؤولان به این امر مشکلاتی بسیاری برای مردم مازندران ایجاد شود.

نماینده مردم بابلسر وفریدونکنار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر دمای شهرهای استان مازندران در فصل زمستان کاهش پیدا کند بدون شک مردم هم از نظر اقتصادی و هم از نظر ورود سرما مشکلات متعددی را در بخش صنعت و زندگی روزمره خواهند داشت.

نانواکناری تاکید کرد: مذاکراتی را با وزارت نفت و بخش تجهیزات این وزارتخانه انجام دادیم تا از استان‌های همجوار برای تامین گاز منطقه مازندران اقداماتی صورت گیرد تا مشکلاتی ایجاد نشود اما این اقدامات مقطعی است، از این رو انتظار می‌رود دولت برای انتقال گاز از دامغان به مازندران وارد عمل شود و این موضوع را به صورت جدی پیگیری کند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات موجود در حیطه قطع گاز در مازندران به‌دلیل از کم‌کاری دولت است، گفت: از سال 86 تا به امروز اقدام موثری در جهت رفع مشکل گاز استان مازندران به صورت جدی صورت نگرفته است، بنابراین انتظار است دولت با سرعت بیشتری در این راستا برای حل مشکل مردم وارد عمل شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: با وزیر نفت مکاتباتی را در رابطه با قطعی گاز در مازندران انجام داده‌ایم که اگر میسر شود، نشستی را نیز با رئیس‌جمهور در آینده پیرامون این موضوع برگزار می‌کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه