logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کلار گزارش می دهد؛

بروجن در فصل زمستان بهاری شد/رئیس اداره هواشناسی: توده پر فشار جنب حاره ای اجازه ورود سیستم های فعال بارشی را نمی دهد

بروجن در فصل زمستان بهاری شد/رئیس اداره هواشناسی: توده پر فشار جنب حاره ای اجازه ورود سیستم های فعال بارشی را نمی دهد
رئیس اداره هواشناسی بروجن با بیان این که در نیمه اول دی ماه شاهد افزایش دما بوده ایم که باعث تغییر الگوی بارش ها شده است، گفت: حاکم شدن سلول پرفشار جنب حاره ای روی نیمه جنوبی و شرق کشور موجب این وضعیت به صورت سراسری شده که اجازه ورود سیستم های فعال بارشی را نمی دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلار، شهرستان بروجن در پانزدهمین روز از فصل زمستان بهاری را تجربه می کند که به گفته کشاورزان و مردم این منطقه چنین روزی در این فصل بی سابقه است.

یکی از کشاورزان شهر فرادنبه از توابع این شهرستان، می گوید: در تمام سالهایی که در این منطقه به شغل کشاورزی مشغول بوده ام چنین هوای بهاری در دی ماه را تجربه نکرده ام.

منوچهر کریمی با بیان این که فصل زمستان در این منطقه سرمای نسبتا شدیدی را تجربه می کند، خاطر نشان کرد: چند سالی است که فصل زمستان شهرستان بروجن شاهد بارندگی بسیار ضعیفی بوده است.

کریمی ادامه داد: فصل زمستان  وقتی دمای هوا طبیعی نباشند به جای اینکه از آسمان برف و باران ببارد، خورشید رخ نمایی می کند.

یکی از شهروندان بروجنی با بیان این که رسم فصل زمستان سرماست، برایمان گفت: وقتی در زمستان هوا گرم می شود همه تعجب می کنند و از هم می پرسند که چرا چنین است؟

هومان احمدی گفت: هنگامی که در زمستان برای چند روزی هوا گرم می شود گل ها و نهال های کوچک بلافاصله به استقبال گرما می روند و سبز می شوند.

سلول پر فشار جنب حاره ای اجازه ورود سیستم های فعال بارشی را نمی دهد

رئیس اداره هواشناسی شهرستان بروجن در گفتگو با خبرنگار کلار به بحث تغییر اقلیم اشاره کرد و گفت: به طور میانگین در آذر ماه دو درجه افزایش دما داشتیم.

نبی ا... بادست با بیان این که در نیمه اول دی ماه شاهد افزایش دما بوده ایم که باعث تغییر الگوی بارش ها شده است، گفت: حاکم شدن سلول پرفشار جنب حاره ای روی نیمه جنوبی و شرق کشور موجب این وضعیت به صورت سراسری شده  که اجازه ورود سیستم های فعال بارشی را نمی دهد.

دهه آخر دی ماه با تغییر وضعیت، سیستم های بارشی وارد کشور می شود

وی گفت: توده پرفشار جنب حاره ای تا اواسط هفته آینده شکسته می شود و اجازه ورود جریانات هوا را می دهد؛ پیش بینی ها نشان می دهد از دهه آخر دی ماه و نیمه اول بهمن ماه وضعیت تغییر می کند و احتمال کاهش دما تا یک درجه وجود دارد.

بادست با اشاره به این که با شکسته شدن سلول پر فشار جنب حاره ای سیستم های بارشی وارد کشور می شود، گفت: بارش های خوبی در این محدوده زمانی در سطح منطقه پیش بینی می شود.

رئیس اداره هواشناسی شهرستان بروجن ابراز امیدواری کرد: از اواسط هفته آینده اگر الگوها تغییر نکند وضعیت بارشی خوبی را شاهد خواهیم بود.

پیش بینی بارش کمتر از نرمال تا پایان سال زراعی

وی با بیان این که در مجموع پیش بینی می شود که بارش ها تا پایان سال زراعی کمتر از نرمال باشد، افزود: باید با شرایط اقلیمی جدید سازگار شویم؛ سیاست ها، الگوهای زندگی و کشت، صنعت و آداب و رسوم خود را باید با شرایط اقلیم جدید سازگار کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, سلول پر فشار جنب حاره ای اجازه ورود سیستم های فعال بارشی را نمی دهد,
,
,
,
,
,
, دهه آخر دی ماه با تغییر وضعیت، سیستم های بارشی وارد کشور می شود,
,
,
,
,
,
,
,
, پیش بینی بارش کمتر از نرمال تا پایان سال زراعی,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه