logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بعد از گذشت 10ماه از سال:

کوتاهی مسئولین استانی و شهرستانی نسبت به ابلاغ و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی

کوتاهی مسئولین استانی و شهرستانی نسبت به ابلاغ و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی
امام جمعه شهر اردل گفت:متاسفانه بعد از گذشت 10 ماه از سال مدیران استانی سیاست های کلی اقتصادی مقاومتی را هنوز به مسئولین شهرستان اردل ابلاغ نکردند که این نشان از کوتاهی و بی توجهی مسئولین به این رسالت مهم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، حجت الاسلام موسی  سلمان پور امام جمعه شهر اردل  در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اردل ضمن دعوت خود و نمازگزاران به تقوای الهی با اشاره به اینکه پرداخت زکات مانند خمس از احکام ده‌گانه فروع دین است و باید عملی شود گفت:پرداخت خمس و زکات از واجبات دین است و موجب فزونی مال و به عنوان نمو است که عشایر باید نسبت به آن اهتمام ویژه داشته باشند.

سلمان پور اظهار کرد: جامعه‌ای که اهمیت بیشتری به پرداخت خمس و زکات داشته باشد چهره فقر و محرومیت از آن جامعه زدوده می‌شود و موجب عمران وآبادانی آن منطقه می‌شود.

وی با اشاره به 17 دی ماه سالروز اجرای طرح استعماری حذف حجاب توسط رژیم پهلوی، افزود: رضاخان با این اقدام می خواست چادر را از سر زنان بر دارد و حرام را در جامعه ترویج کند.

این مقام مسئول بیان کرد: ملت ایران اسلامی که با فرهنگ حجاب و عفاف عجین هستند این مساله را نپذیرفتند و حجاب را حفظ و عقاید خود را در جامعه پیاده کردند.

امام جمعه شهر اردل در بخش دیگر خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اردل با اشاره به جلسه  کارگروه اقتصاد مقاومتی که با حضور حبیب الله وفایی رئیس سازمان برنامه و بودجه و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی چهار محال وبختیاری و مسئولین شهرستانی که در فرمانداری شهرستان اردل برگزار شد افزود: متاسفانه بعد از گذشت 10 ماه از سال مدیران استانی سیاست های  کلی اقتصادی مقاومتی  را هنوز به مسئولین شهرستان اردل ابلاغ نکردند که این نشان از کوتاهی و بی توجهی مسئولین به این رسالت مهم است.

سلمان پور افزود:بحث اقتصاد مقاومتی و مباحث اقتصادی دغدغه مقام معظم رهبری است که چند سال است ایشان در سخنرانی ها و دیگر برنامه ها به آن اشاره و تأکید دارند و بایستی همه مسئولین بصورت جدی در راستای عملیاتی نمودن منویات معظم اله در سال ۹۵ که سال اقدام و عمل نامگذاری شده، گام بردارند.

وی تاکید کرد:اقتصاد مقاومتی به دستور مقام معظم رهبری و از نیازهای جامعه امروزی ما هست و اگر نتوانیم در این زمینه کار اساسی انجام دهیم ضربه خواهیم خورد چرا که یکی از اساسی‌ترین راهکارهای مورد نیاز در مقابله با دشمنان همین عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است و در خصوص عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی هیچگونه کوتاهی از مدیران شهرستان پذیرفته نیست.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه