اخبار داغ
  1. وضعیت جاده‌ های کشور 13 فروردین / وضعیت آب و هوای جاده ها
  2. تغییرات اقلیمی و نابودی یخچال‌های طبیعی؛ بحرانی که باید جدی بگیریم
  3. آخرین تحولات خودروهای وارداتی در سال 1403/ بازار خودروهای خارجی در سال 1404 به کدام سو خواهد رفت؟
  4. مجلس سال گذشته مقابل یک لایحه خطرناک ایستادگی کرد/تنها چند ماه برای نظارت و قانون گذاری فرصت داشتیم
  5. تلخ کامی اصلاح طلبان رادیکال در چالش با پزشکیان/دولت چهاردهم و گریختن از تله سهم خواهی تندروها
  6. مبارزه گلادیاتور تا نفس آخر/ پادشاه یک‌دست؛ این بار نوبتت نبود حسن!
  7. پروازی بدون بازگشت/ رئیس جمهوری خستگی ناپذیر که ماندگار شد
  8. امیررضا معصومی و محمدهادی ساروی؛ برترین‌ کشتی‌گیران ماه مارس جهان
  9. عزیزی: خبرگان اقتصادی را به فدراسیون‌ها بیاوریم؛ به توجه مالی ویژه نیاز داریم
  10. برنامه تامین مالی جهش تولید به زودی رونمایی می شود
  11. جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اعلام شد
  12. آمار فروش سینماهای کشور در هفته اول نوروز ۱۴۰۴/ «دایناسور» صدرنشین گیشه نوروزی
  13. ساعی: انتظارات از تکواندوی زنان بالا رفته؛ کیانی و نعمت‌زاده را حفظ می‌کنیم
  14. سیاست‌های ارزی و مالیاتی و تأثیر آن بر قیمت کالاها در سال 1404/ مالیات ارزش افزوده از گمرک 9 درصد افزایش میابد
  15. دستاوردهای نظامی و ارتقا قدرت بازدارندگی ایران/سامانه های موشکی و پهپادی که در اوج تحریم ها رونمایی شد
  16. مجلس عصاره ملت است/ هیچ‌گاه نسبت به مسائل روز بی‌تفاوت نبوده ایم
  17. حامیان رژیم صهیونیستی باید پاسخگوی جنایات این رژیم تروریست باشند
  18. انصافاً راهپیمایی آبرومندانه، شرافتمندانه و عزتمندانه‌ای برگزار شد/ نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است
  19. ماجرای فلسطین قصه پرغصه‌ای برای جهان اسلام و جامعه بشری است
  20. گزارش دانا از راهپیمایی روز جهانی قدس در پایتخت؛ از تهران تا قدس، همصدا با مظلومان فلسطین

ادامه جدال کارگران با کرونا و کارفرما؛

خطای کارفرما باعث محرومیت کارگران معدن فاریاب از دریافت بیمه بیکاری شد/ پایان اعتراضات کارگری با اعطا فرصت مجدد تامین اجتماعی به مسئولان معدن

خطای کارفرما باعث محرومیت کارگران معدن فاریاب از دریافت بیمه بیکاری شد/ پایان اعتراضات کارگری با اعطا فرصت مجدد تامین اجتماعی به مسئولان معدن
کارگران معدن امین یار شهرستان فاریاب به علت عدم پرداخت حقوق معوق و حق بیمه آن ها تجمع کردند، تامین اجتماعی استان کرمان با اعطای فرصتی مجدد به کارفرما برای پرداخت حق بیمه کارگران به اعتراضات پایان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، چندی است کارگران معادن استان کرمان به مطالبه گری حقوق خود پرداخته و خواهان رسیدگی به مشکلات و کم توجهی مسئولان به این قشر درد کشیده هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

اما این بار کارگران معدن امین یار فرایاب در اعتراض به حقوق معوق چندین ماهه خود و حق بیمه ای که توسط کارفرما پرداخت نشده تجمع کردند.

,

حسین تاجیک رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان فریاب در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در بحبوحه تعطیلی مراکز مختلف به علت شیوع کرونا، معادن از جمله مشاغلی بودند که باید به فعالیت خود ادامه می دادند.

,

وی افزود: تعطیلی معادن تنها با ارائه مدارک و مستنداتی از سوی ستاد کرونای استان امکان پذیر بود، در غیر این صورت تعطیلی معادن قانونی نخواهد بود، معدن امین یار تاکنون مدرکی مبنی بر تعطیلی قانونی ارائه نکرده است.

,

خطای کارفرما عامل محرومیت کارگران معدن امین یار فاریاب از دریافت بیمه بیکاری

, خطای کارفرما عامل محرومیت کارگران معدن امین یار فاریاب از دریافت بیمه بیکاری, خطای کارفرما عامل محرومیت کارگران معدن امین یار فاریاب از دریافت بیمه بیکاری,

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان فاریاب بیان کرد: پرداخت حق بیمه در شرایط مقابله با کرونا تنها در صورتی توسط دولت پرداخت می شود که بنا بر مستندات شیوع کرونا سبب تعطیلی کسب و کار شده باشد.

,

تاجیک اذعان کرد: در ارتباط با پرداخت حق بیمه کارگران معدن امین یار فریاب کارفرما حتی اسامی کارگران و مشخصات آن ها را برای دریافت بیمه بیکاری در اختیار تامین اجتماعی قرار نداده است.

,

وی یادآور شد: کارگران با مراجعه به دفاتر پیشخوان متوجه شدند که کارفرما حق بیمه آن ها را پرداخت نکرده است و به همین دلیل از دریافت بیمه بیکاری هم محروم شده اند.

,

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان فاریاب بیان کرد: از نظر قانون زمانی که کارگران با یک مجموعه قرارداد دارند در صورت تعطیلی آن واحد، کارفرما موظف است حقوق کارگران را پرداخت کند.

,

تاجیک اظهار کرد: در صورتی که کارگران فاقد قرارداد باشند با تعطیلی کارگاه، کارفرما تعهدی برای پرداخت حق بیمه و حقوق ندارد.

,

با ادامه اعتراض کارگران بلافاصله شورای تامین برگزار شده و کارفرما متعهد به پرداخت حقوق معوق کارگران از اواخر سال گذشته تاکنون و حق بیمه آن ها  تا پایان خرداد ماه شده است.

,

کارگران بعد از قول کارفرما مجددا به معادن بازگشته و فعالیت خود را آغاز کردند اما پرداخت ناقص حقوق معوق کارگران بار دیگر سبب تجمع کارگران معدن امین یار فاریاب شد.

,

فرصت مجدد تامین اجتماعی به کارفرما برای پرداخت بیمه معوق کارگران

, فرصت مجدد تامین اجتماعی به کارفرما برای پرداخت بیمه معوق کارگران, فرصت مجدد تامین اجتماعی به کارفرما برای پرداخت بیمه معوق کارگران,

رضا اسماعیلی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در این خصوص به خبرنگار راه آرمان گفت: با توجه به اینکه پرداخت بیمه کارگران به دنبال بروز خطای انسانی دچار مشکل شده و وقت اصلاحیه آن طبق قانون تامین اجتماعی گذشته است.

,

وی افزود: برای رفع این مشکل به صورت ویژه زمانی برای اصلاحیه مجدد تامین اجتماعی به معدن امین یار اختصاص داده شده است.

,

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان تاکید کرد: به مسئول سازمان تامین اجتماعی در شهرستان فاریاب اختیار تام داده شده است تا هر چه سریعتر اصلاحات تامین اجتماعی مربوط به بیمه رد شده کارگران را حل و فصل کند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه