غضنفری در گفتگو با دانا:
مجلس سال گذشته مقابل یک لایحه خطرناک ایستادگی کرد/تنها چند ماه برای نظارت و قانون گذاری فرصت داشتیم

نماینده مردم تهران یکی دیگر از توفیقات مجلس دوازدهم را مخالفت با لایحه پیشنهادی دولت درباره مسئولان با تابعیت مضاعف خود، همسر و یا فرزندانشان بود دانست و گفت: مجلس سال گذشته مقابل یک لایحه خطرناک ایستادگی کرد.
کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با ارزیابی عملکرد یک ساله قوه مقننه در سال 1403 گفت: روی کار آمدن مجلس دوازدهم همزمان بود با شهادت رئیس جمهور دولت سیزدهم و برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری و رای اعتماد به کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان که ماه های اولیه آغاز به کار مجلس را به طور کامل به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به اینکه نیمه دوم سال را هم مجلس درگیر بررسی لایحه بودجه سال 1404 بود تا به موقع و به طور دقیق بندهای این لایحه به تصویب برسد.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در طول یک سال گذشته مجلس تنها چند ماه فرصت داشت که به دو وظیفه مهم قانون گذاری و نظارت بپردازد تصریح کرد: در این مدت یکی از امیدبخش ترین مصوبات مجلس دوازدهم استفساریه ای بود که به موجب آن به روستاییان اجازه داده تا در زمین خود برای خود یا فرزندانشان منزل مسکونی بنا کنند.
غضنفری ادامه داد: این اقدام مجلس گام مهمی در جهت حل بسیاری از مشکلات روستاییان از جمله حل مشکل مسکن و تسهیل ازدواج جوانان روستایی خواهد داشت ضمن اینکه از سیر مهاجرت از روستاها به سمت شهرها برای تامین مسکن نیز جلوگیری خواهد کرد.
نماینده مردم تهران یکی دیگر از توفیقات مجلس دوازدهم را مخالفت با لایحه پیشنهادی دولت درباره مسئولان با تابعیت مضاعف خود، همسر و یا فرزندانشان بود دانست و گفت: مجلس سال گذشته مقابل یک لایحه خطرناک ایستادگی کرد.
وی با اشاره به اینکه این لایحه در صورتی که به قانون تبدیل می شد برای کشور بسیار خطرناک بود تصریح کرد: متاسفانه تصویب این قانون می توانست مسیر نفوذ در کشور را در رده های بالایی کشور تا حد زیادی افزایش دهد اما مجلس با تصویب آن مخالفت کرد.
غضنفری همچنین ورود مجلس به انتصاب ظریف به عنوان معاون رئیس جمهور را یکی دیگر از موفقیت های مجلس دوزادهم دانست و گفت: بارها با آقای پزشکیان درباره آقای ظریف تذکر دادیم اما به دلیل اینکه ایشان بر اقدام غیرقانونی خود اصرار کردند مجبور شدیم این مسئله را از طریق قوه قضائیه و دیوان عدالت اداری پیگیری کنیم. در نهایت شکواییه ای در این باره به دستگاه قضا ارائه شد.
نماینده مردم تهران همچنین بررسی قانون انتخابات شوراها را یکی دیگر از اقدامات مهم مجلس دوازدهم دانست و خاطرنشان کرد: موضوع انتخابات شوراها چندین ماه در کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار گرفت و سرانجام در صحن علنی بخش قابل توجهی از آن به تصویب رسید.
ارسال دیدگاه