معاون پارلمانی رئیس جمهور در بروجن

سال آینده رونق اقتصادی در چهارمحال و بختیاری محسوس تر می شود

سال آینده رونق اقتصادی در چهارمحال و بختیاری محسوس تر می شود
معاون پارلمانی رئیس جمهور امروز در بروجن گفت: برجام گشایش های بسیار خوبی در حوزه اقتصاد به دنبال داشته است؛ قطعا در سال آینده آثار و برکات رونق اقتصادی در چهارمحال وبختیاری محسوس تر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از کلار، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور صبح امروز در آئین رونمایی از ۳۵ پروژه عمرانی، فرهنگی و اقتصادی شهرستان بروجن، اظهار داشت: ایام مبارک دهه فجر فرصتی برای تفکر، تعقل، ارزیابی و اندیشیدن نسبت به آرمان های انقلاب اسلامی است.

امیری با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد انقلاب اسلامی ایران، افزود: در حکومت گذشته یکی از بازارهای پرمصرف محصولات کشورهای غربی، ایران بود.

وی گفت: بازارهای ایجاد شده در حکومت گذشته توان داخلی و توان اقتصادی کشور را کاملا سلب کرده بود و با ارزشهای دینی و انقلاب مردم ما سازگاری نداشت.

امیری در ادامه با اذعان به این که مبنا و اساس انقلاب اسلامی حاکم کردن ارزش های دینی و اسلامی در ابعاد مختلف بود، گفت: امروز ایران به برکت مقام معظم رهبری و نیروهای نظامی و انتظامی از امنیت و آرامش برخوردار است در حالی که کشورهای اطراف درگیر توطئه هایی هستند که استکبار جهانی در منطقه ایجاد کرده است.

روحیه بسیجی اهداف انقلاب اسلامی را محقق می کند

وی در ادامه با بیان این که شرایط بسیار خوب در حال توسعه با حمایت مردم و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری حاصل شده است، گفت: برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی همه باید در صحنه های مختلف اقتصادی و اجتماعی با روحیه بسیجی حضور جدی پیدا کنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان این که حضور مردم ایران در صحنه های مختلف باعث ناامیدی دشمنان ما بوده است، گفت: ما به اتحاد و انسجام ملی نیاز داریم.

وی با اشاره به این که در سال های گذشته نوسانات اقتصادی زیادی در کشور داشتیم، گفت: برنامه ریزی دولت شرایط اقتصادی را تثبیت کرده است.

سال آینده رونق اقتصادی در چهارمحال و بختیاری محسوس تر خواهد بود

امیری با اشاره به رشد ۶.۴ درصدی و ثبات اقتصادی در کشور، گفت: سرمایه گذاری های داخلی و خارجی زیادی با ثبات اقتصادی در کشور ایجاد شده است.

وی با اشاره به سفر گروه های مختلف خارجی برای انعقاد قراردادهای تجاری، گفت: شرکت هایی مانند هواپیماسازی با قراردادهای طولانی مدت ۱۰ ساله ایران را کشور امنی برای سرمایه گذاری می دانند.

امیری با بیان این که با تلاش مسئولان چهارمحال و بختیاری بستر کار و زمینه خدمت در این استان فراهم شده است، گفت: گشایش های بسیار خوبی که برجام در حوزه اقتصاد به دنبال داشته قطعا در سال آینده آثار و برکات رونق اقتصادی در این استان محسوس تر خواهد بود.

وی با اشاره به حرف های ناسنجیده رئیس جمهور جدید آمریکا و طراحی سیاست های غلط کشور ایالات متحده، گفت: امروز ایران آنچنان از امنیت و اقتدار برخوردار هست که جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اهداف عالی انقلاب اسلامی ایران، گفت: خوشبختانه امروز به همت مسئولان شاهد انسجام و اتحاد مردم استان چهارمحال و بختیاری هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
, روحیه بسیجی اهداف انقلاب اسلامی را محقق می کند,
,
,
,
,
,
,
,
, سال آینده رونق اقتصادی در چهارمحال و بختیاری محسوس تر خواهد بود,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه