رئیس اتحادیه کفاشان اسلامشهر:

فروش کفش‌های ایرانی با مارک‌های خارجی/ دولت باید دست تولیدی‌های کوچک را بگیرد

فروش کفش‌های ایرانی با مارک‌های خارجی/ دولت باید دست تولیدی‌های کوچک را بگیرد
رئیس اتحادیه کفاشان اسلامشهر، گفت: متاسفانه بدلیل عدم فرهنگ سازی و اعتماد مردم نسبت به تولید داخلی روی کفش های ایرانی مارک خارجی زده تا راحت تر بفروش بروند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد زارع رئیس اتحادیه کفاشان اسلامشهر در گفت و گو با خبرنگار «رازق»، با اشاره به تشدید رکود در بازار اظهار کرد: رکود نه تنها بهتر نشده بلکه بدتر شده و هیچ سالی مانند امسال نبوده است.

وی ادامه داد: در اثر رکود اقتصاد ضعیف شده است و بسیاری از کاسبان به خاطر هزینه های بالا پروانه کسب خود را باطل کرده اند.

رئیس اتحادیه کفاشان اسلامشهر با بیان این مطلب که اسلامشهر منطقه ای کارگر نشین و به لحاظ اقتصادی ضعیف است، افزود: بسیاری از کارگران در این منطقه بیکار هستند یا حقوق بسیار ناچیزی بدست می آوردند که بسختی کفاف موادخوراکی آنها را می دهد.

زارع ادامه داد: بسیاری از تولیدی ها  برای اینکه از پس حقوق کارگران خود برآیند کفش 40هزارتومانی را 25هزارتومان هم می فروشند.

وی با بیان اینکه مردم بسیار ضعیف هستند و نهایتا بتوانند مایحتاج ضروری زندگی خود را تامین کنند، بیان کرد: کفش ایرانی توان رقابت با کفش های خارجی را دارد و به لحاظ کیفیتی در جایگاه مناسبی قرار دارد و از طرفی دارای ضمانت نامه است.

رئیس اتحادیه کفاشان اسلامشهر بیان کرد: متاسفانه بدلیل عدم فرهنگ سازی و اعتماد مردم نسبت به تولید داخلی روی کفش های ایرانی مارک خارجی زده تا راحت تر بفروش بروند.

زارع در پایان خاطر نشان کرد: دولت باید دست تولیدی های کوچک را بگیرد و امیدوارم سال آینده شرایط بهتر شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار «رازق»,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه