تمرینات اختصاصی بازیکن جدید ملوان
بازیکن سرباز جدید ملوان برای آمادگی بیشتر و رسیدن به بازی های آینده این تیم زیر نظر مربی بدن ساز ملوان به صورت اختصاصی تمرین می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری افق انزلی وحید حیدریه مدافع چپ فصل گذشته در تیم فوتبال پرسپولیس تهران و عضو تیم ملی امید جمهوری اسلامی ایران برای گذراندن خدمت مقدس سربازی به تیم فوتبال ملوان بندرانزلی پیوست و رسما تمرینات خود را در این باشگاه آغاز کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی,این بازیکن در مجموعه ورزشی حسن رود نیروی دریایی تمرینات اختصاصی خود را زیر نظر احمد احمدی مربی بدنساز ملوان آغاز کرد تا پس از انجام امور مربوط به خدمت مقدس سربازی و صدور کارت بازی بتواند تیم فوتبال ملوان را در دیدار های آینده در لیگ دسته اول همراهی نماید.
,شایان ذکر است حیدریه تا انجام فعالیت های اداری مربوط به خدمت مقدس سربازی و صدور کارت بازی فعلا قادر به همراهی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی نیست.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه