رئیس اداره مخابرات طرقبه شاندیز خبر داد:

اجرای پروژه فیبر نوری در ۸ نقطه شهرستان طرقبه شاندیز

اجرای پروژه فیبر نوری در ۸ نقطه شهرستان طرقبه شاندیز
رئیس اداره مخابرات طرقبه شاندیز گفت: به منظور تحت پوشش قرار دادن مخابراتی روستای جاغرق، فیبر نوری طرقبه به روستای جاغرق متصل می شود تا با اینترنت و پهنای باند بالاتری خدمات رسانی صورت گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ذاکر رئیس اداره مخابرات طرقبه شاندیز در گفتگو با طـرقبه‌نیوز،  ضمن تأکید بر لزوم سرویس‌دهی و آنتن‌دهی سایر اپراتورهای تلفن همراه در مسکن مهر شاندیز اظهار کرد: تأخیرهای بوجود آمده در ارائه خدمات به دلیل معطل ماندن تملک زمین است که با هماهنگی‌های صورت گرفته کلنگ زنی ابتدایی انجام شده اما تملک نهایی زمین باتوجه به قول های مساعد مسکن و شهرسازی در دست اقدام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طـرقبه‌نیوز,

 

,

وی افزود: درصدد هستیم به منظور تحت پوشش قرار دادن مخابراتی روستای جاغرق، فیبر نوری طرقبه به روستای جاغرق متصل شود تا با اینترنت و پهنای باند بالاتری خدمات رسانی صورت گیرد.

,

 

,

ذاکر گفت: با بهتر شدن وضعیت جوی پیمانکار مربوطه فعالیت خود را بر اساس آخرین  تکنولوژی فیبر نوری به منظور ارتقای سرویس دهی روستای جاغرق آغاز خواهد کرد.

,

 

,

وی افزود: در سطح شهرستان پروژه  FTTH، به منظور بردن فیبر نوری به درب منازل، ادارات و مجتمع تجاری که طرح‌های آن به صورت تئوری بررسی شده در 8 نقطه طرقبه شاندیز اجرایی می‌شود.

,

 

,

رئیس اداره مخابرات طرقبه شاندیز با اعلام اینکه همزمان با تعریض بلوار امام رضا(ع) طرقبه تا ابتدای سه راهی ورزش در فاز اول، کافو نوری‌های تلفن ارتقا خواهد یافت اظهار کرد: با اجرایی شدن این پروژه با پهنای باند بسیار بالا سرویس‌دهی انجام می شود.

,

 

,

وی افزود: زمان و بودجه‌بندی ها مشخص شده است و لذا در قالب پروتکل کشوری خیابان صاحب الزمان(عج)، بلوار امام رضا(ع) طرقبه و همچنین خیابان آیت الله سعیدی، بلوار امام رضا(ع) و بلوار ولیعصر شاندیز تحت پوشش فیبر نوری قرار خواهند گرفت.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه