استاندار چهار محال و بختیاری:
مشارکت سازمان های مردم نهاد راهکاری موثر برای حفظ منابع طبیعی
استاندار چهار محال و بختیاری گفت: مشارکت جامعه محلی و سازمان های مردم نهاد راهکار مؤثری برای حفظ و احیای منابع طبیعی به شمار می رود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر ؛ قاسم سلیمانی دشتکی استاندار چهار محال و بختیاری اظهار کرد : با وجود تمامی تلاش های مجموعه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برای حفاظت و حراست از عرصه های ملی، اما اقدامات انجام شده با میزان تخریب ها و تصرف ها فاصله زیادی دارد.
وی افزود: کشف ۱۴۳ هزار و ۶۵۰ کیلوگرم چوب جنگلی قاچاق، ۲۶ تن ذغال و ۱۰ تن محصولات فرعی جنگلی مانند کرفس کوهی و توقیف ۴۰۰ دستگاه حامل این محصولات از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در دو سال گذشته بسیار مطلوب است.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: میزان قاچاق و تخریب در منابع طبیعی آمار بالاتری داشته که قابل دسترسی نیست و به همین منظور باید در این زمینه اقدامات گسترده تری انجام شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: مسئولان باید از این ظرفیت در اجرای طرح های مرتعداری، کشت گیاهان داروئی و جنگلکاری ها بهره گیری کنند.
وی عنوان داشت: امسال شیوه های مؤثری از سوی سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در چهارمحال و بختیاری آغاز شده تا کشت گیاهان دارویی در سطح هفت هزار و ۱۰۰ هکتار انجام شود.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: اختصاص ۴۰۰ هکتار زمین برای اجرای طرح کشت گل محمدی به شهرداری های ۴۰ گانه چهارمحال و بختیاری از دیگر اقدامات دولت در زمینه حمایت از عرصه های ملی استان است.
انتهای پیام/530ب
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه