رئیس مرکز آموزش‌های عالی کشور:

بانه صاحب دانشکده فنی و حرفه‌ای پسرانه می‌شود

بانه صاحب دانشکده فنی و حرفه‌ای پسرانه می‌شود
مهرماه امسال در شهرستان بانه دانشکده فنی و حرفه ای پسرانه احداث می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری علم و فنآوری از کردستان، رئیس مرکز آموزش های عالی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان خبر ایجاد دانکشده فنی و حرفه ای در بانه گفت: در دفترچه آزمون سراسری فنی و حرفه ای اردیبهشت ماه جاری رشته های تحصیلی این دانشکده گنجانده شده که در مهر ماه این دانشکده فعال می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری علم و فنآوری,

رحیمی افزود این دانشکده به صورت موقت در مدرسه شبانه روزی روستای کوپیچ که در 15 کیلوکتری این شهر واقع شده قرار می گیرد.

,

وی با اشاره به اینکه در این دانشکده سه رشته فنی با توجه به تعداد دانش آموختگان هنرستان ها تدریس می شودافزود: بر اساس آمارهای موجودد در استان کردستان سه دانشکده فنی با 24 رشته محلوجود دارد که این مهم نیاز به ایجاد دانشکده فنی و حرفه ای در بانه را بیشتر کرد.

,

رئیس مرکز آموزش های عالی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در پایان عنوان کرد:هدف از راه اندازی این دانشکده، آموزش نیروی کار فنی بنابرر تقاضای بازار در حوزه های مختلف صنعتی، کشاورزی، کامپیوتر و دیگر رشته های فنی است

,

شهرستان بانه در 2422 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه