بخشدار مرکزی ملکان ؛
خسارت باغات وخانه های روستایی ملکان در اثر طیغان رودخانه مردق چای
بخشدار مرکزی ملکان گفت: بارش باران در برخی مناطق روستایی باعث طغیان رودخانه مردق چای و بوجود آمدن سیل و موجب بروز خسارت به باغات کشاورزان و خانه های روستایی در شهرستان ملکان شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار ملکان،مهندس مبین در حاشیه بازدید از وضعیت روستای آغجه دیزج در گفتگو با خبرنگارما افزود : بارش باران در برخی مناطق روستایی باعث طغیان رودخانه مردق چای و بوجود آمدن سیل و موجب بروز خسارت به باغات کشاورزان و خانه های روستایی در شهرستان ملکان شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار ملکان, دیار ملکان, دیار ملکان, خبرنگارما ,وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان خسارت به روستاهای بخش مرکزی وارد شده است، اظهار داشت : باغات و برخی روستاها از قبیل: شرازول، تازه قلعه، آغجه دیزج، احمد آباد ، سالار آباد، میدانجوق، قلعه جوق، شیخ الاسلام، شیخ بابا و.. در اثر بروز پدیده سیل خسارت دیده اند .
,بخشدار مرکزی یادآور شد : در خصوص خسارت مالی هم دستگاههای مسئول در حال برآورد میزان خسارت هستند و هنوز مشخص نشده است.
,فیروز مبین خاطر نشان کرد: مشکل قطعی برق در روستای شیخ بابا به علت افتادگی تیربرق با تلاش کارکنان امور برق این شهرستان در حال برطرف شدن می باشد.
,وی در پایان تصریح کرد : بنا بر پیش بینی های اداره هواشناسی در خصوص ادامه بارش باران تا ۲۴ ساعت آینده ، بارش باران در مناطق همجوار ادامه داشته و احتمال افزایش ارتفاع را دربرخواهد داشت.
,

,

,

,

,

,

, ,

,

,

,

, ,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه