ناشر آثار مهاجرانی دوباره فعال میشود
انتشارات امید ایرانیان ناشر آثار عطا مهاجرانی دوباره فعالیت خود را از سر میگیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، انتشارات امید ایرانیان ناشر آثارعطاءالله مهاجرانی که مدتی غیرفعال شده بود اعلام کرد دوباره فعالیت خود را از سر میگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,مجوز این انتشارات به نام جمیله کدیور است که بنا بر اعلام وی به زودی شروع به فعالیت مجدد خواهد کرد. وی در متنی چنین نوشته است: «انتشارات امید ایرانیان بعد از چند سال وقفه ناخواسته، بزودی فعالیت خود را به سبکی جدید و متفاوت از گذشته آغاز می کند. اخبار انتشارات را از همین جا و از سایت مکتوب دنبال کنید. پیشنهادی هم بود طرح کنید تا خدا چه خواهد.»
امید ایرانیان در ابتدا با هدف انتشار آثار عطاءالله مهاجرانی شروع به کار کرد و کتابهای «بهشت خاکستری»، «میناگران»، «برف» و «سهراب کشان» را از وی منتشر کرد.
رمان «بهشت خاکستری» مهاجرانی هجویه مهاجرانی برای سرنوشت یک نظام اسلامی است که در آن به شیوهای کاملا مستقیم نحوه حکومتداری در این نظام مورد تمسخر قرار میگیرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه