در زمین تمرین حسن رود انجام می شود:
آغاز تمرینات جدید ملوان زیر نظر نادر دست نشان
نادر دست نشان به مدیرعامل باشگاه ملوان به توافق رسید و از همین امروز قوهای سپید تمرینات خود را زیر نظر این مربی آغاز می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری افق انزلی، نشست مدیرعامل باشگاه ملوان و نادر دست نشان در بندرانزلی برگزار شد و طرفین در کلیات با یکدیگر به توافق رسیدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی,نادر دست نشان عص روز گذشته برای انجام مذاکرات وارد شهر بندرانزلی شد و نشستی با مسعود رضاییان مدیرعامل باشگاه ملوان انجام داد، در این نشست موارد مختلفی بررسی شد و مقرر شد که بابت دو موضوع نیز نظر هیات مدیره ملوان را جویا شوند.
,قوهای سپید امروز در زمین ورزشی و تمرینی حسن رود زیر نظر نادر دست نشان اولین تمرین جدی و اختصاصی خود را برای فصل آینده آغاز خواهند کرد.
,دست نشان پس از ورودش به انزلی نیز در رابطه با ملوان اظهار کرد: ملوان تیم بسیار بزرگی است و جایش در لیگ برتر خالی است؛ این حرف را به خاطر این نمی زنم که می خواهم مربی تیم شوم؛ همه ایران این موضوع را می دانند و من هم تمام توانم را می گذارم که تیم صعود کند، البته کار سختی است چون هواداران هم نتیجه ای جز صعود و قهرمانی را قبول نمی کنند.
,به گزارش افق انزلی دست نشان که فصل گذشته هدایت صنعت نفت آبادان و خونه به خونه بابل را در اختیار داشت، سابقه درخشانی در میان تیمهای دسته اولی دارد و صعود با چندین تیم از لیگ دسته اول به لیگ برتر را در کارنامه او می درخشد.
]
ارسال دیدگاه