سرمایهگذاری 2300 میلیارد ریالی بنیاد برکت در استان کرمان
بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به منظور محرومیتزدایی، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، تاکنون بیش از 2300 میلیارد ریال در بخشهای مختلف اقتصادی و زیربنایی مناطق محروم استان کرمان سرمایهگذاری کرده است و حدود 70 هزار نفر در 16 شهرستان، 31 بخش و 85 روستا تحت پوشش خدمات این بنیاد قرار گفتهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بخش قابلتوجهی از این سرمایهگذاری در حوزهی توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی انجام شده و بنیاد برکت با مشارکت در 14 طرح اقتصادی استان کرمان با حجم سرمایهگذاری کل 2009 میلیارد ریال، زمینهی اشتغال بیش از 3700 نفر را فراهم کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
ساخت 34 مدرسه، 20 مسجد و 15 پروژهی زیربنایی دیگر از جمله ساخت حوزهی علمیه و خانهی عالم را سایر اقدامات بنیاد برکت در استان کرمان است که بخش اعظم این پروژهها افتتاح و تحویل شده و بخش دیگری در دست اجراست.
,
بنیاد برکت همچنین ساخت 1500 واحد مسکن محرومان را با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اعتباری بالغ بر 45 میلیارد ریال در استان کرمان در دست اجرا دارد که با سرعت در حال پیشرفت است.
بنیاد برکت مطالعه، طراحی و اجرای طرح توسعهی جامع و پایدار اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی شهرستان راور در استان کرمان را در چارچوب الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت و با تکیه بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی ظرف مدت 3 سال در دست اقدام دارد.
,
,
در بخش اقدامات حمایتی بنیاد برکت، تعداد 3161 بیمهنامه برای روستاییان و ساکنان مناطق محروم کرمان صادر شده است. بیش از 1000 نفر از ایتام استان نیز علاوه بر پوشش بیمهای، تحت حمایتهای مالی بنیاد برکت قرار گرفتهاند.
,
بنیاد برکت علاوه بر تمامی اقدامات ذکر شده، نزدیک به 60 میلیارد ریال هم وام قرضالحسنه به 1255 نفر از مردم نیازمند استان پرداخت کرده و توانسته از این طریق از مشکلات آنها بکاهد. از این تعداد، 748 نفر برای ازدواج، 147 نفر برای تعمیرات مسکن، 164 نفر برای درمان و 196 نفر برای سایر موارد وام قرضالحسنه دریافت کردهاند.
]
ارسال دیدگاه