امام جمعه سبزوار در دومین شب از لیالی قدر:
هیچ گاه اعباد شخصیتی حضرت علی(ع) شناخته نشد/ عالم باید بر مظلومیت علی(ع) بگریند
امام جمعه سبزوار گفت: تمام عالم باید برمظلومیت علی(ع) بگریند چرا که هیچ گاه اعباد شخصیتی این امام شناخته نشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار،حجت الاسلام غلامرضا مقیسه در مراسم احیای دومین شب از لیالی قدر و همزمان با شب شهادت مولای متقیان با اشاره مظلومیت امیرالمومنین اظهارداشت: در مظلومیت امام علی همین بس که در عالم هیچ گاه قدر و منزلت ایشان شناخته نشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار,,
وی با بیان اینکه امام علی (ع) پس از پیامبر گرامی اسلام افضل انسان ها بودند تصریح کرد: رسول اکرم در شأن این امام فرمودند که ذکر نام علی عبادت و باعث آمرزش گناهان زبانی انسان می شود.
,,
مقیسه در ادامه با بیان اینکه به تعبیر قرآن شب قدر برتر از هزار ماه است عنوان کرد: هیچ شبی و روزی به این فضیلت و برتری وجود ندارد.
,,
امام جمعه سبزوار بابیان اینکه در شب قدر زمان نزول ملائکه به زمین است بیان داشت: فرشتگان در این شب به زمین نازل شده و تمام امورات سال را به خلیفه تام الاختیار خداوند که همان امام معصوم حاضراست عرضه می دارند.
,,
وی ادامه داد: حال که تقدیر امور در این شب به امضای امام زمان(عج) میرسد انسان باید سعی کند تا هرچه بیشتر به ایشان نزدیک شده و بهره بیشتری ببرد.
,,
گفتنی است مردم سبزوار همزمان با دومین شب از شبهای قدر به قرائت دعای جوشن کبیر،اقامه نماز پرداخته و در سوگ شهادت امام علی (ع) عزاداری کردند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه