اظهارات ضد ایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت
نماینده آمریکا در سازمان ملل، رفتار ایران را برهم زننده ثبات منطقه دانست. وی مدعی شد که چنین رفتاری،ایران را از داشتن روابط حسنه میان این کشور و با همسایگانش و نیز ایالت متحده محروم می سازد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛نیکی هایلی،نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل، رفتار ایران را برهم زننده ثبات منطقه دانست. وی مدعی شد که چنین رفتاری،ایران را از داشتن روابط حسنه میان این کشور و با همسایگانش و نیز ایالت متحده محروم می سازد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,هایلی در جلسه شورای امنیت نسبت به آنچه نقض قطعنامه های بین المللی توسط تهران خواند،هشدار داد.
,از طرفی مرو ابو العطا،نماینده مصر نیز در اظهاراتی مشابه،آزمایش های موشکی ایران را بر هم زننده امنیت و ثبات منطقه دانست.
,وی در سخنانی خطاب به شورای امنیت افزود: ایران به حوثی های یمن اسلحه می فرستد.
,نماینده چین در این جلسه از ایران خواست تا برای حفظ ثبات در خاورمیانه به قطعنامه های شورای امنیت پیرامون آزمایش های موشکی پایبند باشد.
,منبع: اسکای نیوز
]
ارسال دیدگاه