یادواره چهارصد شهید شهرستان سمیرم برگزار شد
یادواره سرداران و چهارصد شهید شهرستان سمیرم برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سمیرم خبر، یادواره سرداران و چهارصد شهید شهرستان سمیرم به همت حوزه یک امام رضا (ع) شب گذشته (سه شنبه شب) در جوار امامزاده ابراهیم (ع) و گلزار شهدای هشت سال دفاع مقدس سمیرم با حضور شهروندان سمیرمی و مسافران برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمیرم خبر,فرمانده ناحیه سمیرم در این یادواره اظهار کرد: امنیت امروز و برگزاری چنین مراسمات و تجمعاتی بدون کوچکترین دغدغه امنیتی حاصل ایثار و شهادت فرزندان این مرز و بوم بوده است.
,جواد فصیحی افزود: امروز زیر سایه رهبری توانا به حمد الهی در امنیت و آرامش به سر می بریم و دشمنان جرات کوچکترین دست درازی را به خود نخواهند داد.
,وی از بهسازی و مرمت امامزاده ابراهیم (ع) و گلزار شهدای شهرسمیرم خبر داد و گفت: این عملیات از صبح چهارشنبه به همت مسئولان شهرستان و پیگیری مسئول اداره اوقاف شهرستان انجام خواهد شد.
,سرهنگ فصیحی از حضور شهدای تازه تفحص شده در شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: این شهدا همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) در شهرستان سمیرم حضور خواهند یافت.
,فرمانده حوزه یک امام رضا (ع) در حاشیه این یادواره در گفت و گو با خبرنگار ما زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا را یک وظیفه دانست و تصریح کرد: این یادواره در راستای یادآوری رشادت ها و جانفشانی های فرزندان انقلاب برگزار شده است.
,میثم پیرمرادیان گفت: یادواره های شهدا تذکری برای قدر دانی از مقام شهداست که در این مسیر هرگز گمراهی و انحراف وجود نخواهد داشت.
,وی با اشاره به هفته عفاف و حجاب اذعان کرد: عفت و پاکدامنی زنان در جامعه اسلامی یادگار حضرت زهرا(س) برای زنان مسلمان و سفارش شهیدان برای رعایت این امر مهم را نشانه اهمیت و ارزش والای حجاب دانست .
,پیرمرادیان اقتدار امروز ایران را حاصل خون پاک شهدا دانست و افزود: دشمن که در برابر جنگ سخت و اقتصادی در برابر اراده نظام جمهوری اسلامی ایران به زانو درآمده امروز با جنگ فرهنگی به دنبال ضربه زدن به انقلاب ماست.
,این یادواره با حضور مداح اهل بیت، حاج سید رضا نریمانی برگزار شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه