سرپرست فروشگاه اتکا شهدای گلستان:
اشتغال زایی 15 نفر در فروشگاه زنجیره ای اتکا شهدای گلستان/ تمام اقلام فروشگاه از تولیدات ملی است
سرپرست فروشگاه زنجیره ای اتکا شهدای گلستان با بیان این مطلب که این فروشگاه موجب اشتغال زایی 15 نفر به صورت مستقیم شده است افزود: این فروشگاه با دارا بودن امنیت های لازم و همچنین وجود کالا ها اقلام متنوع، محلی مناسب برای خانواده های نیرو های مسلح و مردم شریف استان گلستان خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "امیری" سرپرست فروشگاه زنجیره ای اتکا شهدای گلستان در آیین بهره برداری از این فروشگاه مجهز در گرگان گفت: کالاهای موجود در این فروشگاه با تخفیف 20 الی 50 درصد به مردم واگذار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی افزود: کل مساحت این فروشگاه بالغ بر یک هزار و هفتصد متر مربع می باشد که در 4 طبقه ساخته شده است که دو طبقه آن به صورت تجاری است.
,"امیری" تصریح کرد: خدا را شاکریم که به همت مسئولین، فروشگاه اتکا شهدای گلستان ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
,سرپرست فروشگاه زنجیره ای اتکا شهدای گلستان اظهار کرد: زمین این فروشگاه بالغ بر یک هزار و هفتصد متر مربع می باشد اما مساحت کل زمین این ساختمان بالغ بر 5 هزار و هشتصد متر مربع است که در چهار طبقه به صورت مجهز ساخته شده است.
,وی افزود: این فروشگاه با دارا بودن سیستم های گرمایشی و سرمایشی و هم چنین سیستم حفاظت و اعلام و اطفای حریق، به عنوان یکی از مجهز ترین فروشگاه های شمال کشور محسوب می شود.
,* اشتغال زایی 15 نفر در فروشگاه زنجیره ای اتکا شهدای گلستان
, * اشتغال زایی 15 نفر در فروشگاه زنجیره ای اتکا شهدای گلستان,"امیری" تصریح کرد: در این فروشگاه 15 نفر به صورت مستقیم دارای شغل شدند که این امر در راستای تحقق شعار سال بوده است.
,سرپرست فروشگاه زنجیره ای اتکا شهدای گلستان در ادامه در خصوص مزایای این فروشگاه در گلستان گفت: ارائه تخفیفات 15 الی 50 درصدی اقلام موجود در این فروشگاه و همچنین وجود کالاهای با کیفیت از شاخصه های اسن فروشگاه مجهز در شمال کشور است.
,وی افزود: از دیگر خصوصیات این فروشگاه، امنیت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی برای مراجعین و همچنین ارائه خدمات اقساطی برای خانواده های نیرو های مسلح در طول 10 الی 16 ماه می باشد.
,* کالا های موجود در این فروشگاه تماما ایرانی است
, * کالا های موجود در این فروشگاه تماما ایرانی است,"امیری" در پایان اظهار کرد: اقلام موجود در این فروشگاه اکثرا تولید داخل هستند و اقلامی که با برند خارجی در این فروشگاه وجود دارد در داخل کشور تولید شده است که در راستای حمایت از تولید ملی و توصیه های رهبر فرزانه انقلاب بوده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه