استخدام و بکار گیری جوانان و تحصیلکرده های بومی دهگلان دراولویت باشد

استخدام و بکار گیری جوانان و تحصیلکرده های بومی دهگلان دراولویت باشد
امام جمعه دهگلان در دیدار با مدیر عامل جدید لاستیک بارز خواستار بکارگیری جوانان این شهرستان در کار خانه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازدهگلان شیدا، ماموستا یدالله محمدی در بازدید از کار خانه لاستیک بارز کردستان در شهرک صنعتی دهگلان ضمن تبریک به مدیر عامل جدید این کارخانه اظهار داشت: با توجه به اینکه افراد تحصیلکرده در شهرستان دهگلان وجود دارد از نیروی بومی این شهرستان در بکار گیری کارخانه استفاده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,




 وی افزود: رشته های مورد نیاز کارخانه تخصصی مورد نیاز کاراخانه در رشته های پلیمر، ریاضی، مکانیک ، شیمی ، مواد وغیره در این شهرستان وجود دارد .


 در ادامه سید مصطفی قاضی مدیر عامل جدید ضمن رضایت و قدردانی از نیروهای لاستیک بارز خصوصا نیروهای بومی این شهرستان گفت: نیروهای بومی این منطقه به جد در کار و فعالیتشان موفق بوده اند.


 وی افزود: وجود افراد بومی این شهرستان و استان در پیشرفت این کار خانه بارز بسیار موثر بوده است.


قاضی قول مساعد داد در صورت بررسی  برای جذب افراد از نیروهای بومی این شهرستان در لاستیک بارز بکار گیری شوند .

 

انتهای یپام/

 

 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه