افزایش دمای هوا در غالب استانها

شرق کشور در انتظار گرد و خاک

شرق کشور در انتظار گرد و خاک
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور از وقوع گرد و خاک و کاهش کیفیت هوای شرق کشور و به‌ویژه منطقه زابل خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد وظیفه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران پویا درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور اظهار کرد: طی سه روز آینده اکثر نقاط کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما خواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه داد: امروز  بعد از ظهر به سبب گذر موج بارشی از  کشورمان فقط بخشهایی از ارتفاعات البرز مرکزی و آذربایجانها با بارشهای پراکنده باران مواجه می‌شوند و غالب نقاط کشور جوی پایدار دارند.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: در سه روز آینده، وزش باد شدید و گرد و خاک به همراه کاهش کیفیت هوا در بخشهایی از شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه زابل پدید خواهد آمد.

وظیفه درباره وضعیت خلیج فارس و دریای عمان نیز اظهار کرد: طی سه روز آینده شرق دریای عمان مواج خواهد بود و باید به توصیه‌های لازم در این مورد توجه شود.

وی، شهرکرد با 9 درجه بالای صفر را خنک‌ترین و اهواز با 49 درجه بالای صفر را گرم‌ترین نقاط کشور دانست و گفت: دمای هوای تهران امروز به یک درجه افزایش به 37 درجه بالای صفر رسید.

,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه