فرمانده پلیس راه گیلان:
تقاطع های بیدرون، کوجیل، لشکریان و دهبنه ایمن سازی نشده است/ افزایش آمار فوتی تصادفات درسیاهکل
سرهنگ محمدپور با بیان اینکه پس از راه اندازی این راه جدید سیاهکل به سنگر، میل سفر به سیاهکل و لاهیجان را زیاد شده است، گفت: تقاطع های بیدرون، کوجیل، لشکریان و دهبنه در مسیر راه اصلی سیاهکل به سنگر ایمن سازی نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، سرهنگ حسین محمدپور با بیان اینکه پس از راه اندازی این راه جدید سیاهکل به سنگر، میل سفر به سیاهکل و لاهیجان را زیاد شده است، اظهار داشت: تقاطع های بیدرون، کوجیل، لشکریان و دهبنه در مسیر راه اصلی سیاهکل به سنگر ایمن سازی نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,وی با بیان اینکه اگر هر تقاطع در سال سه فوتی داشته باشد حادثه خیز است، افزود: با توجه به خواسته های مردم و مسئولین سیاهکل مبنی بر ایمن سازی این تقاطع ها؛ علاوه بر بازدید کارشناسی و میدانی؛ این موضوع را با مسئولین استانی مطرح کردیه ایم و قصد داریم آن را ایمن سازی کنیم.
,رئیس پلیس راه استان گیلان با بیان اینکه در بخش تصادفات سه بخش انسان، راه و وسیله نقلیه مقصر هستند، گفت: در دوازده ماه سال ۱۳۹۵ کل کسانی که درسیاهکل فوت کردند یازده نفر بودند، اما در چهار ماهه امسال این رقم به پانزده نفر رسیده است.
,,
محمدپور افزود: از پانزده نفری که در چهارماهه امسال درسیاهکل بر اثر تصادفات جان خودشان را از دست داده اند؛ هفت نفر از آنها موتورسوار بودند.
,وی با اشاره به آمار فوتی ها در تصادفات رانندگی، گفت: با توجه به افزایش راه ها و با توجه به کارهای انجام شده، شاهد کاهش تصادفات هستیم، اما نباید به این قانع بشویم.
,رئیس پلیس راه استان گیلان با بیان اینکه برابر آمار پزشکی قانونی بیشتر کسانی که در تصادفات فوت می کنند به علت ضربه به سر است، گفت: در بحث فرهنگ سازی ترافیک برای موتور سواران هرچقد به آنها گفته می شود که از کلاه ایمنی استفاده کنید متأسفانه پیشرفت خوبی حاصل نمی شود.
,محمدپور با بیان اینکه برای هر یک نفر ۷۰۰ میلون تومان هزینه می شود تا به سن بزرگسالی برسد، ابراز کرد: چهل و سه هزار میلیارد تومان هزینه ناشی از تصادفات است که بودجه سی و سه سال در بخش راهداری است و با این مبلغ می توان ۲ میلون شغل ایجاد کرد، سه بار می توانیم جاده های روستایی کل کشور را آسفالت کنیم.
,وی گفت: در سال ۹۵ از مجموع ۴۹۵ فوتی در تصادفات؛ تعداد ۱۹۲ نفر آنها موتور سوار و ۱۳۱ نفر عابر پیاده بوده اند.
,رئیس پلیس راه استان گیلان با بیان اینکه مردم وقتیکه پلیس را می بینند واهمه دارند، گفت: از اول انقلاب هرجا مردم خواستند و به دولت مردان کمک کردند؛ آنها موفق شدند.
,محمدپور با بیان اینکه از همگان می خواهیم همواره از کلاه ایمنی استفاده کنند، اظهار داشت: به دلیل تشویق موتورسوارانی که از کلاه ایمنی استفاده می کنند، با دستوری که مأمورین راهنمایی و رانندگی استان داده ایم؛ اگر موتور سواری از کلاه ایمنی استفاده بکند و تخلف مشهودی نداشته باشد توسط مأموران ما برای بررسی مدارک نگهداشته نمی شود و تنها زمانی از آن مدارک خواسته می شود که تخلفی انجام داده باشد.
,وی با بیان اینکه در استان گیلان یازده هزار کیلومتر راه داریم، گفت: از خانواده ها می خواهیم تا کمک حال راهنمایی و رانندگی باشند زیرا این انتظار که بگوییم مأمورین راهنمایی تمامی راه های استان را کنترل کنند تصور غلطی است.
,رئیس پلیس راه استان گیلان با بیان اینکه از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها می خواهیم که با ما همکاری لازم را داشته باشند، گفت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، عجله نکردن در رانندگی، پوشیدن لباس روشن توسط عابرین پیاده در شب، استفاده از چراغ روشنایی و شب تاب توسط ماشین هایی کشاورزی از خواسته های پلیس راهنمایی و رانندگی از مردم می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه