رییس اداره حفاظت از محیط زیست چناران خبر داد؛

دستگیری صیاد و قاچاقچی پرندگان شکاری در چناران

دستگیری صیاد و قاچاقچی پرندگان شکاری در چناران
رییس اداره حفاظت از محیط زیست چناران از دستگیری یک صیاد و قاچاقچی پرندگان شکاری در روستای قیاس آباد چناران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای چناران، هادی موسی پور اظهار داشت: به دنبال کسب اخبار موثق از همیاران محیط زیست شهرستان مبنی بر حضور یک گروه صیاد و قاچاقچی پرندگان شکاری از استان‌های جنوبی در اراضی روستای قیاس آباد، کارکنان یگان حفاظت چناران طی سه روز پایش و کنترل منطقه و تردد افراد مشکوک موفق به شناسایی محل دقیق استقرار متخلفین شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,

 

,

رییس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان چناران ادامه داد: مأمورین یگان حفاظت، در یک اقدام غافلگیرانه یک صیاد حرفه‌ای را در داخل کوخد (دام دست‌ساز مخصوص صید پرندگان شکاری) دستگیر و از وی یک بهله پرنده شکاری پیغو، دو قطعه فاخته خاوری و دو عدد پامسواکی (موش 2 پا) کشف کردند.

,

 

,

وی بابیان اینکه متخلف به مرجع قضایی معرفی شده است، گفت: بر اساس مصوبه 380 شورای عالی حفاظت محیط زیست، متخلف باید مبلغ 112 میلیون ریال ضرر و زیان وارده به حیات‌وحش را به‌حساب خزانه واریز کند.

,

 

,

موسی پور عنوان داشت: علاوه بر این بر اساس قانون شکار و صید، متخلفین زنده گیری، شکار، خرید، فروش، حمل، نگهداری و صدور پرندگان شکاری علاوه بر جزای نقدی به محکومیت به 3 سال حبس نیز محکوم خواهند شد.

,

 

,

 رییس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان چناران همچنین بیان داشت: در ماه‌های شهریور و مهر هرسال قاچاقچیان پرندگان شکاری از استان‌های جنوبی به شهرستان عزیمت و متأسفانه با همکاری برخی افراد بومی منطقه اقدام به شکار و قاچاق گونه‌های کمیاب و  ارزشمند پرندگان شکاری می‌کنند و علاوه بر آسیب‌های جدی که به تنوع زیستی منطقه وارد می‌کنند با حذف پرندگان شکاری، خسارات جبران‌ناپذیری نیز به بخش کشاورزی شهرستان به دلیل افزایش جمعیت جوندگان وارد می می‌کنند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه