رفتار عجیب نماینده فراکسیون امید ادامه دارد/ پس از سلفی با موگرینی اینبار سلفی با تریبون سالن سران!

رفتار عجیب نماینده فراکسیون امید ادامه دارد/ پس از سلفی با موگرینی اینبار سلفی با تریبون سالن سران!
نماینده عضو فراکسیون امید مجلس تصویر یک سلفی از خودش با تریبون سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی را منتشر کرده و مدعی شده که در اجلاس ملی روز روستا و عشایر سخنرانی کرده است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد ، نماینده عضو فراکسیون امید مجلس تصویر یک سلفی از خودش با تریبون سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی را منتشر کرده و مدعی شده که در اجلاس ملی روز روستا و عشایر سخنرانی کرده است!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

این در حالی است که معاون اول رئیس جمهور، وزیر راه و وزیر کار سخنرانهای این مراسم بوده اند و تصویر منتشر شده در کانال آقای نماینده و شلوغی پشت تریبون نشان می دهد این تصویر تصنعی است!

,

آیا احمد صفری نماینده فراکسیون امید از کرمانشاه می تواند متن سخنرانی خود در این اجلاس را منتشر کند؟ این نخستین باری نیست که نمایندگان فراکسیون امید چنین شیرین کاری هایی می کنند.

,

2

, 2,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه