نفوذ جریان سرد به استان‌های شمالی

نفوذ جریان سرد به استان‌های شمالی
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به نفوذ جریان‌های سرد شمالی به استان‌های ساخلی خزر از وقوع باد و گرد و غبار در برخی مناطق کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی 24 ساعت آینده با نفوذ جریان‌های سرد شمالی دراستان‌های ساحلی دریای خزر درمناطقی از اردبیل، گیلان و مازندران ابرناکی و بارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با اشاره به اینکه در ساعات بعد ازظهر امروز درمناطقی ازشمال غرب کشور نیز رشد ابر، رگبار پراکنده باران گاهی با رعد و برق و وزش باد دور از انتظار نیست، تصریح کرد: فردا و پس‌فردا باگذر موج تراز میانی از شمال غرب در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل در بعضی ساعات افزایش ابر، رگبار باران گاهی وزش باد و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ادامه داد: همچنین طی فردا و پس‌فردا بدلیل پیش‌بینی وزش باد شدید در نیمه غربی کشور، وقوع باد و گرد و خاک در غرب و شمال غرب کشور دور از انتظار نیست و طی روزهای شنبه و یکشنبه وزش باد شدید جنوبی در استان‌های گیلان و اردبیل پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: آسمان تهران فردا و پس‌فردا کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی در بعد از ظهر نیمه ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای 16 و حداکثر دمای 29 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه