صبح امروز؛

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) از مناطق زلزله‌زده غرب کشور بازدید کرد

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) از مناطق زلزله‌زده غرب کشور بازدید کرد
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) به منظور بازدید از مناطق زلزله‌زده غرب کشور وارد کرمانشاه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرتیپ پاسدار عبادالله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و جمعی از معاونین و مدیران عامل گروه‌های تخصصی تابعه، صبح روز سه‌شنبه بیست و سوم آبان‌ماه به منظور بررسی میدانی وضعیت امدادرسانی و آواربرداری مناطق زلزله‌زده وارد کرمانشاه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سردار عبداللهی روز گذشته اعلام کرد: حدود 2000 نفر نیروی انسانی و 500 دستگاه از انواع ماشین‌آلات کارگاه‌های مستقر در این استان‌ها در همان ساعات اولیه برای امدادرسانی و آواربرداری و بازکردن راه‌های مواصلاتی عازم مناطق حادثه‌دیده شده‌اند.
شایان ذکر است ساعت ۲۱ و ۴۸ دقیقه روز یکشنبه  زلزله‌ای به بزرگی 7/3 ریشتر در غرب ایران و بخش‌هایی از کشور عراق، رخ داد که خسارات مالی و جانی زیادی برای شهرهای مختلف استان‌های کرمانشاه و ایلام به همراه داشت.
این خبر در حال تکمیل شدن است.

,
,
,







, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه