به دلیل تداوم پس لرزه ها؛
مدارس کرمان دوشنبه و سه شنبه تعطیل است
رئیس اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان از تعطیلی مدارس شهرستان های کرمان و راور در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری به دلیل تداوم پس لرزه ها خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امید سلاجقه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با عنایت به وقوع پس لرزه های هجدک به منظور آرامش خاطر خانواده ها و دانش آموزان و بنا به تصمیم ستاد بحران استان مدارس شهرستان های کرمان و راور شامل نواحی یک و دو شهر کرمان، چترود، ماهان، شهداد، گلباف و راین دوشنبه و سه شنبه این هفته برابر با ۱۳ و ۱۴ آذرماه در دو نوبت صبح و عصر در تمامی مقاطع تحصیلی تعطیل است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار مهر,وی عنوان کرد: مدارس سایر مناطق استان کرمان طبق روال عادی دایر هستند.
,زمین لرزه ای به بزرگی ۶.۱ ریشتر صبح جمعه هجدک را تکان داد؛ این زمین لرزه باعث تخریب تعدادی از ساختمان ها در شهرستان های کرمان و راور شد؛ تاکنون بیش از ۲۶۰ پس لرزه به ثبت رسیده که بزرگترین آنها ۵.۵ ریشتر بوده است.
]
ارسال دیدگاه