از سوی انجمن روحانیان کارآفرین برگزار می‌شود؛

نشست بررسی راهکارهای مشارکت بیشتر علما و روحانیان در "پیاده سازی اقتصاد مقاومتی، تقویت تولید و توسعه اشتغال"

نشست بررسی راهکارهای مشارکت بیشتر علما و روحانیان در "پیاده سازی اقتصاد مقاومتی، تقویت تولید و توسعه اشتغال"
عضو هیأت مؤسس و شورای سیاستگذاری انجمن روحانیان کارآفرین کشور از برگزاری نشست هم اندیشی خبری انجمن روحانیان کارآفرین کشور، با هدف مشارکت بیشتر علما و روحانیان در جهت تحقق شعار راهبردی سال "اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال" خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین مظفری میانجی، نماینده مراجع تقلید حضرات آیات عظام  شبیری زنجانی و علوی گرگانی در تهران، از برگزاری نشست هم اندیشی خبری انجمن روحانیان کارآفرین کشور، با هدف مشارکت بیشتر علما و روحانیان در جهت تحقق شعار راهبردی سال "اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال" خبر داد.
 
عضو هیأت مؤسس و شورای سیاستگذاری انجمن روحانیان کارآفرین کشور با تاکید بر اینکه حدود 9 ماه از سال "اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال" سپری شده است ولیکن اقدامات موثر و ملموسی صورت نگرفته و  بسیاری از دغدغه ها و تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به ویژه در حوزه معیشت مردم و اشتغال جوانان کماکان باقی است، افزود: جمعی از علماء و روحانیان، با حضور در نشست هم اندیشی رسانه ای انجمن روحانیان کارآفرین کشور در خصوص موضوعات ذیل که از اهم مواردی است که می تواند در کسب و کار فعالان اقتصادی مردمی گشایش ایجاد کند، به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
 
 - اهمیت بسترسازی در جهت گسترش کارآفرینی برای فعالان اقتصادی مردمی و تبیین و ترویج مفهوم "کارآفرینی اسلامی"
- ضرورت بررسی فقهی و شرعی مفهوم "بخش خصوصی" و لزوم احصاء و تبیین جایگاه بخش خصوصی واقعی (مردمی) در اقتصاد ایران
- بررسی ابعاد فقهی و شرعی حضور افراد دولتی و یا دارای پیشینه دولتی در ارکان تصمیم سازی اتاق های بازرگانی و سایر تشکل های اقتصادی مردم بنیاد
- بررسی ضرورت راه اندازی دفتر نمایندگی ولی فقیه در اتاق های بازرگانی سراسر کشور
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه