در دیدار شهردار و شوراهای اسلامی شهر گیوی با معاون عمرانی استاندار اردبیل چه گذشت؟
شهردار و اعضای شورای اسلامی گیوی در خصوص عمران و آبادانی این شهر با بهروز ندایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل دیدار و گفتگو کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، در این دیدار که عصر روز چهارشنبه ٢٧ دیماه در محل استانداری اردبیل انجام یافت، اعضای شورا و شهردار گیوی مشکلات مربوط به حوزه عمران و شهرسازی شهر را مطرح کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,در ادامه این دیدار بهروز ندایی، معاون عمرانی استاندار اردبیل با مثبت ارزیابی کردن هماهنگی بین شوراها و ارتباط موثر و قانونی با شهردار، نسبت به نظارت بر انضباط مالی، اداری و فنی شهرداری گیوی تاکید کرده و نسبت به پیگیری موارد مطرح شده در خصوص مبلمان شهری و دیگر مسائل مطرح شده قول مساعد داد.
,وی خاطر نشان کرد: شما مسئولیتی را بر عهده گرفته اید که نماد خدمت رسانی به عموم شهروندان است آنچه که انتظار می رود تعامل، وحدت و همگرائی با تمام ارگان های دولتی و نهاد های اسلامی و استفاده از خرد جمعی و نخبگان شهری است که می تواند مسیر عمران آبادانی و توسعه مبلمان شهری را تعیین کند.
,ندایی؛ اخلاق مداری، مردم داری و ارتباط صمیمی با اقشار مختلف را رمز پیروزی در برنامه های شوراهای اسلامی شهر و روستا خواند و گفت: آشنایی کامل اعضای شهر به مقررات و ضرورت احترام به قوانین انتخاب شهردار متخصص و مجرب و قاونمند از ضروریات است.
,گفتنی است که در پایان این دیدار قیر رایگان دولتی از وزارت راه و شهرسازی به مقدار ١١٠٠ تن، پس از امضای تفاهم نامه مربوطه از سوی فرماندار کوثر و مدیرکل راه و شهرسازی استان، با امضای معاونت عمرانی استاندار مراحل اداری مربوط به حوزه استان اردبیل تکمیل شد.
,



, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه